Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Βερολίνο

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Βερολίνο

Ένας άνδρας που νοσηλευόταν στο ψυχιατρικό τμήμα, επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς, οι οποίοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν στο πόδι

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Βερολίνο
Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε η αστυνομία του Βερολίνου μετά τις αναφορές για πυροβολισμούς έξω από νοσοκομείο της συνοικίας Κρόιτσμπεργκ.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει μια μεγάλη περιοχή γύρω από αυτό, ανέφερε σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το γερμανικό δίκτυο RBB.

Όπως αναφέρθηκε, οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, ενώ ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, οι οποίοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν στο πόδι, προχωρώντας αμέσως μετά στη σύλληψή του. Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο του θαλάμου των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε ότι οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν τον άνδρα, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου, το άτομο που κινήθηκε επιθετικά εναντίον των αστυνομικών είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η διοίκηση είχε ειδοποιήσει την αστυνομία να τον περιορίσει, καθώς είχε διαφύγει από το ψυχιατρικό τμήμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης