Μακρόν - Μπριτζίτ: Μια σχέση που αντέχει τις δυσκολίες και τα εμπόδια

Μακρόν - Μπριτζίτ: Μια σχέση που αντέχει τις δυσκολίες και τα εμπόδια

Το γεγονός πως το φαβορί για την γαλλική προεδρία παντρεύτηκε την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του δασκάλα του στο σχολείο δεν μπορούν να το καταλάβουν πολλοί - Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια, λένε οι ειδικοί - Η σχέση του Μακρόν με τις συνομήλικές του κόρες της γυναίκας του

Μακρόν - Μπριτζίτ: Μια σχέση που αντέχει τις δυσκολίες και τα εμπόδια
Στο μικροσκόπιο των ειδικών η σχέση Μακρόν - Μπριζίτ
, αναλύοντας τον έρωτα του ανεξάρτητου υποψηφίου που βρίσκεται ένα βήμα πριν από το Ελιζέ και της κατά 24 χρόνια μεγαλύτερης συζύγου του. Αυτός 39, εκείνη 63. Πώς μπορεί να αντέξει ο γάμος τους και τι κρύβεται πίσω από τα παθιασμένα φιλιά που ανταλλάσσουν δημοσίως; 

Η γερμανική εφημερίδα "Bild" ζήτησε τη βοήθεια του διάσημου στη Γερμανία συμβούλου ζευγαριών Ερικ Χέγκμαν για να αναλύσει την σχέση του ζευγαριού για την οποία μιλάει όλη η Ευρώπη...

Κλείσιμο


«Η σχέση αυτή έχει δουλευτεί για 20 και πλέον χρόνια. Αυτό που δεν μπορείτε να φανταστείτε για τον εαυτό σας, δεν σημαίνει ότι δεν κάνει τους άλλους  ευτυχισμένους. Στην αγάπη τα πάντα είναι δυνατά - ακόμη κι αν φαντάζουν απίθανα
», επισημαίνει ο Χέγκαν και προσθέτει: «Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, μόνο στην περίπτωση αυτή ο άνδρας είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα. Ο Τραμπ έχει αρκετά χρόνια διαφορά με την τρίτη σύζυγό του, Μελάνια. Η ιδανική διαφορά ηλικίας για να διατηρηθεί ένας γάμος στη Δύση είναι από τρία έως πέντε χρόνια. Όταν όμως το ζευγάρι έχει πάνω από 15 χρόνια διαφορά ηλικίας, τότε υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για να χωρίσει. Με λίγα λόγια, ιδανική διαφορά ηλικίας μεταξύ των ζευγαριών δεν υπάρχει». 

Για το γεγονός ότι για τον Μακρόν μπορεί η Μπριζίτ να είναι η μοναδική ερωτικά γυναίκα της ζωής τους, δεν είναι κάτι που προβληματίζει. «Πιθανόν, ο Μακρόν μπορεί να είχε ερωτικές εμπειρίες πριν κάνει σχέση με την δασκάλα του», υποστηρίζει ο Γερμανός σύμβουλος ζευγαριών. 


Η 63χρονη "μούσα" του Μακρόν
Ο 39χρονος Μακρόν βρίσκεται ένα βήμα πριν το Ελιζέ, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, με την 63χρονη σύζυγό του να αναλαμβάνει το ρόλο της "πρώτης κυρίας" της Γαλλίας. 



Για την γερμανική εφημερίδα, η Μπριζίτ με το ξανθό καρέ και το ηλιοκαμένο δέρμα ήταν αυτό που μύησε τον Μακρόν στα μυστικά του έρωτα και τον βοήθησε να διεκδικήσει τα ηνία της Γαλλίας. Πρόκειται για μία ασυνήθιστη ιστορία αγάπης, η οποία ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια: Όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια στο γυμνάσιο "La Providence" κι εκείνος ένας μαθητής. 

Το απαράμιλλο στυλ που έχει και το χιούμορ της ήταν αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Μακρόν. Η ίδια αρνείται να αποκαλύψει την συνταγή του έρωτά τους, θεωρώντας πως αφορά μόνο το ζευγάρι. Το παθιασμένο φιλί στο στόμα που έδωσε στην σύζυγό του, όταν την κάλεσε το βήμα στη διάρκεια της ομιλίας του μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των εκλογών, θύμισε το πρώτο τους φιλί στο μάγουλο. Το 1993, όταν εκείνος μόλις 15 ετών, μαθητής, έγινε μέλος σε θεατρικό εργαστήριο του σχολείου όπου ήταν υπεύθυνη η Μπριζίτ. Ο Μακρόν ως μαθητής, αφού έπαιξε στην παράσταση της σχολής, φίλησε την καθηγήτρια του, την οποία αποθέωνε το πλήθος.

Το πρώτο φιλί του Εμμανουέλ στην Μπριτζίτ
  
Emmanuel Macron sur scène à 14 ans από france3

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Η Μπριζίτ, παντρεμένη με τρία παιδιά. Η μεσαία κόρη της μάλιστα ήταν στο ίδιο τμήμα με τον Μακρόν στο θεατρικό εργαστήρι. Oταν οι γονείς του έμαθαν ότι ο γιος τους είχε πάρε - δώσε με την Μπριζίτ, νόμιζαν ότι ενδιαφέρεται για την κόρη της, Λοράνς. Κι όταν ο ίδιος τους αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος με την Μπριζίτ, αντέδρασαν έντονα... Μάταια όμως...

Στο γάμο τους το 2007, παράνυφες ήταν οι τρεις κόρες της Μπριζίτ. Σε ηλικία 36 ετών, ο Μακρόν έγινε θετός παππούς. Ακόμα και στη Γαλλία, όπου η εικόνα των πολιτικών αμαυρώνεται συχνά από ροζ σκάνδαλα, η σχέση των Μακρόν ξενίζει... 

Η κυρία Μακρόν με το σώμα της που είναι ζηλευτό και το ντύσιμό της μοντέρνο, δεν φαίνεται μεγαλύτερη. Όσο για τα μαλλιά της, η ξανθιά κουπ με το καρέ είναι η τελευταία λέξη της μόδας, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα "Bild". Tα αγαπημένα της ρούχα, είναι τα τζιν παντελόνια και τα δερμάτινα τζάκετ.   




Ο Μακρόν φλερτάρει με το Ελιζέ 
Ο πρώην υπουργός Οικονομίας στη σοσιαλιστική κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ, Εμανουέλ Μακρόν σπούδασε φιλοσοφία και κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες στο Παρίσι. Αποφοίτησε με άριστα από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (ΕΝΑ) από όπου έχει περάσει όλη σχεδόν η γαλλική πολιτική ελίτ, όπως και ο Ολάντ κι ερωτεύθηκε σε ηλικία 17 ετών την Μπριζίτ Τρονιέ, την φιλόλογό του στην πρώτη Λυκείου. 

Ο Μακρόν, «Μανού» για τους γνωστούς και φίλους, είναι γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας.Είναι ένας διακριτικός άνθρωπος, υπέρμαχος των μεταρρυθμίσεων ο οποίος άφησε πίσω του μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στην επενδυτική τραπεζική και στην Rothschild για να κατέλθει στην πολιτική.

Η γαλλική εφημερίδα “Liberation” υπενθυμίζει ότι ο Μακρόν θεωρείται μέρος της αλλαγής της οικονομικής πολιτικής της Γαλλίας και της δεξιάς στροφής της στις αρχές του έτους, αφού ήταν ο “αρχιτέκτονας” του γνωστού «Συμφώνου υπευθυνότητας», δηλαδή των φοροαπαλλαγών ύψους 40 δισ. ευρώ που υποσχέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος στις επιχειρήσεις σε ορίζοντα τριετίας. Ως οικονομικός σύμβουλος του Ολάντ είχε ρόλο-κλειδί σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, όπως στην εξαγορά του ενεργειακού βραχίονα της Alstom από την General Electric. Σήμερα σηκώνει τα μανίκια για να αναλάβει τα ηνία της πέμπτης γαλλικής δημοκρατίας. 




Τα κορίτσια του Μακρόν 
Εκτός από τον έρωτα της ζωής του, την σύζυγό του Μπριζίτ, ο Εμανουέλ Μακρόν έχει και άλλη γυναικεία στήριξη: τις τρεις κόρες της Μπριζίτ όπως και τη μητέρα του, Φρανσουάζ, με την οποία πλέον διατηρεί καλές σχέσεις.

Κραδαίνοντας πλακάτ με τα αρχικά του κινήματός του "En Marche" (Εμπρός) αλλά και τα αρχικά του ονόματός του "EΜ", οι δύο κόρες της πρώην δασκάλας του Μακρόν στο σχολείο, ήταν παρούσες σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του πατριού τους.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "Closer", οι δύο κυρίες συμμετείχαν και στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Μπερσί εκφράζοντας έμπρακτα στην στήριξή τους στον ανεξάρτητο υποψήφιο και πρώην υπουργό Οικονομίας.

Η Λοράνς, καρδιολόγος στο επάγγελμα και η Τιφέν, δικηγόρος και μητέρα δύο κοριτσιών, μαγνήτισαν τα βλέμματα. Οι δύο κόρες της Μπριζίτ μοιάζουν στη μαμά τους και είναι πιο κοντά στην ηλικία του Μακρόν απ΄ότι η σύζυγός του.

Η Μπριτζίτ και οι κόρες της σε προεκλογική συγκέντρωση του Μακρόν






Δείτε βίντεο: Ποια είναι η κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγος του Μανουέλ Μακρόν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης