Σε διάσημη μπρασερί γιόρτασε ο Μακρόν - Το φιλί στη σύζυγό του

Σε διάσημη μπρασερί γιόρτασε ο Μακρόν - Το φιλί στη σύζυγό του

Υποστηρικτές και σύμβουλοι του κεντρώου υποψηφίου με SMS στα κινητά τους προσκλήθηκαν από τον ίδιο τον Μακρόν στο «La Rotonde» όπου και γιόρτασαν τη νίκη του 39χρονου ανεξάρτητου υποψήφιου

Σε διάσημη μπρασερί γιόρτασε ο Μακρόν - Το φιλί στη σύζυγό του
Στην κορυφή του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών
βρέθηκε ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος φαίνεται να βαδίζει προς το Μέγαρο των Ηλυσίων. Ο κεντρώος υποψήφιος που θα αναμετρηθεί στις 7 Μαΐου με την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν γιόρτασε χθες τη νίκη του σε διάσημη μπρασερί στο Montparnasse του Παρισιού. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Parisien υποστηρικτές και σύμβουλοι του Μακρόν με SMS στα κινητά τους προσκλήθηκαν από τον ίδιο στο «La Rotonde» όπου και γιόρτασαν τη νίκη του 39χρονου ανεξάρτητου υποψήφιου.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο οικονομολόγος Jacques Attali, η ηθοποιός Line Renaud, ο ηθοποιός Pierre Arditi, ο ανιματέρ Stéphane Bern, ο συγγραφέας Erik Orsenna, ο αρχιτέκτονας Roland Castro και ο Daniel Cohn-Bendit.

Κλείσιμο
«Δεν ήταν μία τρομερά εορταστική ατμόσφαιρα. Οι πιο παλιοί σύμβουλοι επαναλάμβαναν στον Εμανουέλ ότι πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος και σοβαρός. Παρούσα ήταν και η Line Reanaud και ο Pierre Arditi αλλά όχι ο DSK όπως ορισμένοι είπαν», δήλωσε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Μακρόν που παραβρέθηκε στο δείπνο.







Το φιλί στη γυναίκα του
 
Η επόμενη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας Brigitte Trogneux, 24 χρόνια μεγαλύτερη του Εμανουέλ Μακρόν ετοιμάζεται ήδη να βρεθεί στο Élysée. Μετά την Κάρλα Μπρούνι και τις ....υπόλοιπες πρώτες κυρίες του Φρανσουά Ολάντ, η κυρία Trogneux έδωσε το απαραίτητο φιλί. Φιλί που δίνει αρκετές ψήφους στον δεύτερο και καθοριστικό γύρο των προεδρικών εκλογών. 

Ο 39χρονος Μακρόν και  η 63χρονη Μπριζίτ δεν έχουν παιδιά,αλλά ο επόμενος Πρόεδρος της Γαλλίας μεγαλώνει τα τρία παιδιά της κυρίας Trogneux. Η κηρία Trogneux έχει επίσης επτά εγγόνια. Συνεπώς ο επόμενος Πρόεδρος της Γαλλίας, στα 39 του χρόνια είναι ήδη παππούς. 



Το φιλί της επόμενης πρώτης κυρίας της Γαλλίας στον Εμανουέλ Μακρόν ετοιμάζει ήδη μια νέα πραγματικότητα στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης