Ο Ντόναλντ Τραμπ «κρατά αποστάσεις» από την Μελάνια - Σημάδι ότι δεν την σέβεται, λένε οι ειδικοί

Ο Ντόναλντ Τραμπ «κρατά αποστάσεις» από την Μελάνια - Σημάδι ότι δεν την σέβεται, λένε οι ειδικοί

Δεν της κρατά το χέρι και προπορεύεται εκείνος όταν είναι μαζί - Πόσο σέβεται ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ την Πρώτη Κυρία της χώρας και γιατί οι συγκρίσεις με τους προκατόχους του είναι αναπόφευκτες;

Ο Ντόναλντ Τραμπ «κρατά αποστάσεις» από την Μελάνια - Σημάδι ότι δεν την σέβεται, λένε οι ειδικοί
Από την ημέρα που ορκίστηκε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ
η σχέση με την γοητευτική σύζυγό του Μελάνια έγινε αντικείμενο συζήτησης και όχι άδικα. Την ημέρα της ορκωμοσίας του ο πλανητάρχης βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε να χαιρετίσει το ζεύγος Ομπάμα, αγνοώντας την σύζυγό του, κάτι που εξακολουθεί να κάνει συχνά. Ο Αμερικανός πρόεδρος αποφεύγει να κρατά το χέρι της Μελάνια στις κοινές εμφανίσεις τους ή φροντίζει να προπορεύεται αρκετά μέτρα από εκείνη.

Πρόσφατα, όταν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ ταξίδεψε στην εξοχική του κατοικία στο Mar a Lago στη Φλόριντα, το Twitter «πήρε φωτιά» από τα σχόλια των χρηστών. Για μια ακόμα φορά ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβηκε πρώτος από το Air Force One και χαιρετούσε όσους τον περίμεναν στο αεροδρόμιο ενώ η εντυπωσιακή Μελάνια ντυμένη στα λευκά, κατέβαινε μόνη τα πρώτα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους.

Κλείσιμο


Αρκετοί χρήστες έκαναν την αναπόφευκτη σύγκριση με τους προκατόχους του Ντόναλντ Τραμπ και ανάρτησαν φωτογραφίες με τους προέδρους Ομπάμα και Ρήγκαν. Ο Μπαράκ Ομπάμα πάντα κατέβαινε από το προεδρικό αεροσκάφος με την Μισέλ στο πλευρό του και ο Ρόναλντ Ρήγκαν κατέβαινε από το Air Force One κρατώντας από το χέρι την σύζυγό του Νάνσι.



Γιατί όμως ο Ντόναλντ Τραμπ «κρατά αποστάσεις» από την Μελάνια; Η Jacqueline Whitmore, ειδική για την γλώσσα του σώματος, δήλωσε: «Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ένα σημάδι έλλειψης σεβασμού, παρά το γεγονός ότι ένας άντρας πρέπει παραδοσιακά να περπατά ακριβώς μπροστά από μία γυναίκα για να την πιάσει αν εκείνη πέσει. Στις φωτογραφίες βλέπουμε καθαρά ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν περπατά μόνο ένα ή δύο σκαλοπάτια μπροστά, αλλά προπορεύεται μερικά μέτρα. Αν κοιτάξετε παλιές φωτογραφίες του Ρόναλντ και της Νάνσι Ρήγκαν ή των Ομπάμα, αυτοί είναι πολύ κοντά. Με άλλα λόγια, είναι μια μονάδα, είναι ένα ζευγάρι, συμμετέχουν σε αυτή την δραστηριότητα μαζί».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης