Οι Femen ξαναχτύπησαν σε συγκέντρωση της Λεπέν

Οι Femen ξαναχτύπησαν σε συγκέντρωση της Λεπέν

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της ομιλίας της στο Παρίσι μια γυναίκα έτρεξε στη σκηνή κρατώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια ενώ προσπάθησε να βγάλει τη μπλούζα της

Οι Femen ξαναχτύπησαν σε συγκέντρωση της Λεπέν
Νέα παρέμβαση σε ομιλία της Μαρίν Λεπέν της επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας πραγματοποίησαν δύο μέλη της οργάνωσης Femen αυτή τη φορά στο Παρίσι.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της ομιλίας της Λεπέν στη γαλλική πρωτεύουσα μια γυναίκα έτρεξε στη σκηνή κρατώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια ενώ προσπάθησε να βγάλει τη μπλούζα της.

Η άμεση παρέμβαση, ωστόσο, των ανδρών ασφαλείας της Γαλλίδας πολιτικού δεν επέτρεψε στην ακτιβίστρια να αποκαλύψει το μήνυμα που είχε γράψει στο στήθος της.

Λίγη ώρα αργότερα ένα δεύτερο μέλος των Femen φώναξε ένα σύνθημα έχοντας αποκαλύψει τα στήθη της αλλά και πάλι οι άνδρες ασφαλείας της Λεπέν την απομάκρυναν άμεσα από την αίθουσα.

«Αυτοί οι ακροαριστεροί δεν στέκουν καλά. Διακόπτουν τη μόνη γυναίκα που υπερασπίζεται τις γυναίκες» απάντησε από το βήμα η Λεπέν.
Κλείσιμο

Όσο για την οργάνωση Femen με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter προειδοποίησε την ακροδεξιά πολιτικό ότι «αγαπητή Μαρίν Λεπέν θα επιστρέψουμε, μην ανησυχείς».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης