Γιουνκέρ: Η επίθεση στη Σουηδία «είναι μια επίθεση εναντίον όλων μας»

Γιουνκέρ: Η επίθεση στη Σουηδία «είναι μια επίθεση εναντίον όλων μας»

Καταδικάζουν την επίθεση κορυφαίοι παράγοντες της ΕΕ - Τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γιουνκέρ: Η επίθεση στη Σουηδία «είναι μια επίθεση εναντίον όλων μας»
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ
έστειλε σήμερα μήνυμα αλληλεγγύης στη Σουηδία, μετά την
επίθεση με φορτηγό στη Στοκχόλμη, υπογραμμίζοντας ότι μια επίθεση εναντίον μιας ευρωπαϊκής χώρας είναι «μια επίθεση εναντίον όλων μας».

Κλείσιμο
«Οι σκέψεις μας βρίσκονται στους πολίτες της Σουηδίας μετά τα τραγικά γεγονότα στη Στοκχόλμη σήμερα» επισήμανε ο Γιούνκερ σε ένα δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν.

«Μια επίθεση εναντίον κάθε Κράτους μέλους (της ΕΕ) είναι μια επίθεση εναντίον όλων μας», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής.

«Η καρδιά μου είναι στη Στοκχόλμη αυτό το απόγευμα. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους και τους φίλους αυτής της τρομερής επίθεσης» τoνίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόνταλντ Τουσκ. 

«Είμαι σοκαρισμένος από τα τρομερά νέα που έρχονται από τη Στοκχόλμη. Ξανά θρηνούμε την απώλεια αθώων ζωών. Είμαστε ενωμένοι με δυνατούς δεσμούς κατά του μίσους και του τρόμου» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι. 

«Τρομερές ειδήσεις από τη Στοκχόλμη σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων. Συμπαραστεκόμαστε στο σουηδικό λαό» δηλώνει από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης