Και ο Τριντό στηρίζει Τραμπ για την πυραυλική επίθεση στη Συρία

Και ο Τριντό στηρίζει Τραμπ για την πυραυλική επίθεση στη Συρία

Ο Καναδός πρωθυπουργός  απευθύνει έκκληση για διπλωματικές προσπάθειες - Το Αμμάν λέει πως τα αμερικανικά πλήγματα ήταν η «απαραίτητη απάντηση» 

Και ο Τριντό στηρίζει Τραμπ για την πυραυλική επίθεση στη Συρία
Επίθεση στη Συρία

Και ο Τριντό στηρίζει Τραμπ για την πυραυλική επίθεση στη Συρία

Ο καναδός πρωθυπουργός  απευθύνει έκκληση για διπλωματικές προσπάθειες - Το Αμμάν λέει πως τα αμερικανικά πλήγματα ήταν η «απαραίτητη απάντηση» 

Κλείσιμο
Ο Καναδάς υποστηρίζει πλήρως τα αμερικανικά αεροπορικά πλήγματα στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, προσθέτοντας πως η Οτάβα καταδικάζει κάθε χρήση χημικών όπλων και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις διπλωματικές προσπάθειες για την επίλυση της κρίσης στη Συρία.
«Ο Καναδάς υποστηρίζει πλήρως την περιορισμένη και επικεντρωμένη δράση των Ηνωμένων Πολιτειών για να υποβαθμιστεί η ικανότητα του καθεστώτος Άσαντ να εξαπολύει επιθέσεις με χημικά όπλα εναντίον αθώων αμάχων, ανάμεσα στους οποίους και πολλά παιδιά. Η χρήση χημικών όπλων από τον πρόεδρο Άσαντ και τα εγκλήματα που το συριακό καθεστώς έχει διαπράξει σε βάρος του ίδιου του λαού του δεν μπορεί να αγνοηθούν», υπογραμμίζει ο Τριντό στη δήλωσή του.
Εξάλλου η Ιορδανία χαρακτηρισε τα αμερικανικά πλήγματα «απαραίτητη και αρμόζουσα απάνηση» σε μια επίθεση με χημικά όπλα για την οποία οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της έχουν κατηγορήσει τη συριακή κυβέρνηση.
Η χημική επίθεση ήταν «μια απάνθρωπη πράξη ... που προκάλεσε ευρύτατες διεθνείς αντιδράσεις, η τελευταία από τις οποίες ήταν το αμερικανικό στρατιωτικό πλήγμα.
«Η Ιορδανία το θεωρεί (το αμερικανικό στρατιωτικό πλήγμα) απαραίτητη και αρμόζουσα απάντηση στη συνεχιζόμενη στοχοθέτηση αμάχων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μοχάμεντ αλ-Μομένι, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Petra.
Η κυβέρνηση της Συρίας αρνείται ότι χρησιμοποίησε χημικά όπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης