Άγριο έγκλημα στο Μπρονξ: 26χρονη κοπέλα νεκρή στη μέση του δρόμου

Άγριο έγκλημα στο Μπρονξ: 26χρονη κοπέλα νεκρή στη μέση του δρόμου

Η Μαργκαρίτα Φράνκο βρέθηκε πυροβολημένη λίγα μέτρα απόσταση από το σπίτι της

Άγριο έγκλημα στο Μπρονξ: 26χρονη κοπέλα νεκρή στη μέση του δρόμου
Ένα ακόμη άγριο έγκλημα σε πολυσύχναστο δρόμο αμερικανικής πόλης σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται για μία 26χρονη κοπέλα, η οποία βρέθηκε πυροβολημένη εξ επαφής στη μέση του δρόμου, λίγα μέτρα απόσταση από το σπίτι της στο Μπρονξ.

Το άγριο, όπως το χαρακτήρισε η αστυνομία, έγκλημα, προκάλεσε την κινητοποίηση των ομοσπονδιακών δυνάμεων, καθώς η 26χρονη κοπέλα δεν σχετιζόταν με συμμορίες, ή με διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε όριο και πλέον κινδυνεύουν πολίτες που δεν έχουν την παραμικρή εμπλοκή με το οργανωμένο έγκλημα.

Το θύμα του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Μπρονξ, ήταν η 26χρονη Μαργκαρίτα Φράνκο, η σορός της οποίας βρέθηκε πεταμένη στην άκρη του δρόμου. Η αστυνομία δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί η άτυχη κοπέλα δέχθηκε τους πυροβολισμούς και ποιος είναι ο ή οι δράστες.

Η 26χρονη φοιτούσε στο High School of Fashion Industries και δεν είχε απασχολήσει ποτέ την αστυνομία. Οι δε γείτονές της, έκαναν λόγο για ένα χαμογελαστό και πολύ καλό παιδί.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης