Επαναστάτρια και πανέμορφη η κόρη του δράστη της επίθεσης στο Λονδίνο

Επαναστάτρια και πανέμορφη η κόρη του δράστη της επίθεσης στο Λονδίνο

Η Τίγκαν αντιστάθηκε στις πιέσεις του πατέρα της να εγκαταλείψει το δυτικό τρόπο ζωής και να ασπαστεί το Ισλάμ και την μπούργκα

Επαναστάτρια και πανέμορφη η κόρη του δράστη της επίθεσης στο Λονδίνο
Την ώρα που ο πατέρας της σκορπούσε το θάνατο σε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτιζε άλλους 50 στο Westminster του Λονδίνου
, η ίδια είχε προηγουμένως καταφέρει να αντισταθεί στις έντονες πιέσεις του, να ασπαστεί το Ισλάμ και να φορέσει μπούργκα.

Ο λόγος για τη μικρότερη κόρη του μακελάρη του Westminster, Τίγκαν, η οποία αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ και να γίνει μουσουλμάνα παρά τις έντονες πιέσεις του πατέρα της.  

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη κόρη του ισλαμιστή τρομοκράτη, αντίθετα με την 24χρονη αδερφή της, αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις του φανατικού πατέρα της να εξισλαμιστεί και να φορέσει μπούργκα, ενώ σε αντίθεση η ίδια επέλεξε να πάει στο χορό του σχολείου της φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα τον περασμένο Μάιο.




Οικογενειακοί φίλοι του εξτρεμιστή μουσουλμάνου Μασούντ, ο οποίος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από 50 κατά τη διάρκεια της επίθεσης που διήρκεσε μόλις 82 δευτερόλεπτα την περασμένη εβδομάδα, απαιτούσε και οι δύο κόρες του να ασπαστούν το Ισλάμ και να φορέσουν μπούργκα.

Η μεγαλύτερη αδελφή της Τίγκαν, η 24χρονη σήμερα Άντι, προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ πριν από έξι χρόνια και άφησε τη μητέρα της Τζέιν Χάρβει και την αδελφή της Τίγκαν στο Τέρνμπριτζ Γουέλς του Κεντ, προκειμένου να μετακομίσει με τον πατέρα της και τη νέα σύντροφο του στο Λούτον, όπου και άλλαξε το βρετανικό της όνομα με αραβικό.

Φίλος της νεαρής κοπέλας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Άντι ήταν ένα θαυμάσιο παιδί αλλά όταν μετακόμισε για να ασπαστεί το Ισλάμ ξέκοψε κάθε επαφή απ' όλους τους φίλους της εδώ».

Αξίζει να σημειωθεί οτι η νεαρή Άντι το 2008 τραυματίστηκε σοβαρά από ένα βανάκι έξω από το σπίτι της και νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στο νοσοκομείο, με τον πατέρα της να βρίσκεται πάντα στο πλάι της και να προσεύχεται γι αυτήν.

Παρ' όλα αυτά η νεότερη κόρη, Τίγκαν αντιστάθηκε στις απαιτήσεις του πατέρα της να εγκαταλείψει το δυτικό τρόπο ζωής όταν στα 16 της ζήτησε να ασπαστεί το Ισλάμ, ενώ η ίδια επέλεξε να συνεχίζει να ζει με τη μητέρα της, επιτυχημένη επιχειρηματία και διευθύντρια σε εταιρεία χημικών.

Φωτογραφία από την επίθεση στο Λονδίνο


Δείτε βίντεο: Επαναστάτρια και πανέμορφη η κόρη του δράστη της επίθεσης στο Westminster


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης