Η Μελάνια Τραμπ «κερδίζει έδαφος», όταν ο Ντόναλντ... χάνει στα σημεία

Η Μελάνια Τραμπ «κερδίζει έδαφος», όταν ο Ντόναλντ... χάνει στα σημεία

Πώς κατάφερε η «Πρώτη Κυρία» να γίνει πιο δημοφιλής, ακόμη και από τον σύζυγό της; - Η ομορφιά και ο πλούτος την απομακρύνουν από το ευρύ κοινό, την ίδια ώρα που η ίδια αποδεικνύει ότι μπορεί να τα καταφέρει όλα...

Η Μελάνια Τραμπ «κερδίζει έδαφος», όταν ο Ντόναλντ... χάνει στα σημεία
Η Αμερική φαίνεται ότι αρχίζει να συμπαθεί αρκετά την Μελάνια Τραμπ, καθώς νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η «Πρώτη Κυρία» τείνει να γίνει πιο δημοφιλής και από τον σύζυγό της.

Περνώντας από «40 κύματα», αφού
επισκιάστηκε αρχικά στην ορκωμοσία από την ισχυρή προσωπικότητα της Μισέλ Ομπάμα, και μετέπειτα δοκιμάστηκε δίπλα στην Ιβάνκα
, τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «ψυχρή» κυρία του Λευκού Οίκου «σκαρφαλώνει» στην κορυφή χωρίς ουσιαστική βοήθεια.

Όπως αναφέρεται, δεν έχει, τουλάχιστον μέχρι και σήμερα, γραμματέα Τύπου, κάτι που έχει να καταγραφεί από εποχής, Τζάκι Κένεντι. 
Κλείσιμο

«Μα, πόσο θα αντέξει η κυρία Τραμπ χωρίς βοήθεια;»
, διερωτάται ο αρθρογράφος του πρακτορείου Bloomberg. 

Στην Ιστορία, όποιος ασχολείται ή γνωρίζει ελάχιστα για τις δημόσιες σχέσεις, κάθε εξέχουσα προσωπικότητα ή είχε τα guts να «χτίσει» μια εικόνα χωρίς βοήθεια ή έμπαινε στη διαδικασία να προσλάβει κάποιος ειδικό για αυτό το σκοπό. 

Αυτό που σχολιάζεται στο άρθρο είναι ότι η ομορφιά της Μελάνια σε συνδυασμό με τον πλούτο της, την καθιστούν άμεσα απρόσιτη, από τη μια,  προς το κοινό, με αποτέλεσμα ο πολίτης να δυσκολεύεται να ταυτιστεί και να δεθεί μαζί της. «Δεν έχει κανέναν να τις ξεσκαρτάρει τις επαφές, τα καλέσματα. Η Μισέλ Ομπάμα είχε ειδικούς που έφτιαχναν το προφίλ της και επέλεγαν τις εμφανίσεις της», λένε ειδικοί σχολιαστές. 

«Μια Πρώτη Κυρία δεν έχει μοναδικό της έργο να παρακολουθεί και να ''χτίζει'' τη δημόσια εικόνα του συζύγου της, αλλά να δρομολογεί και τα βήματά του και να ενισχύει την πολιτική ατζέντα του. Ωστόσο, η κυρία Τραμπ, από την άλλη, έχει όλα τα εφόδια μέχρι στιγμής να υποστηρίξει και τις δύο ανάγκες», σημειώνεται. 

Την ίδια ώρα, επισημαίνεται αντιθέτως, η μέγιστη ανάγκη ενός επικοινωνιολόγου που θα μαζέψει τα απανωτά λάθη του Ντόναλντ Τραμπ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την μεγάλη του ήττα με το Obamacare;


Δημοσκόπηση του CNN/ ORC δείχνει ότι περίπου το 52% των Αμερικανών έχουν θετική γνώμη για τη Μελάνια


Και για όσα υποστηρίζουμε, υπάρχουν αποδείξεις! Δεκαέξι ολόκληρες μονάδες ανέβηκε η Μελάνια Τραμπ αφότου ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, ανέλαβε την προεδρία στις ΗΠΑ με το ποσοστό δημοφιλίας της να αγγίζει το 52%. 

Σύμφωνα με το CNN, όσα περισσότερα μαθαίνουν οι Αμερικανοί για την «Πρώτη Κυρία», τόσο περισσότερο τους αρέσει.

Δημοσκόπηση του CNN/ ORC που δημοσιεύθηκε πρόσφατα δείχνει ότι περίπου το 52% των Αμερικανών έχουν θετική γνώμη για τη Μελάνια Τραμπ. Προτού αναλάβει ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος την προεδρία, το ποσοστό λαοφιλίας της ήταν 36%. 

Τον Φεβρουάριο του 2016, το 24% των Αμερικανών πολιτών είχε θετική γνώμη για το μοντέλο, το 31% είχε αρνητική και το 23% δεν ήξερε καν ποια είναι.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης CNN/ORC δείχνουν επίσης πως, η πλειοψηφία των μορφωμένων γυναικών δεν στηρίζουν την τρίτη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου.

Μόλις το 46% των γυναικών με ανώτερο/ανώτατο πτυχίο βλέπει τη Μελάνια με θετικό μάτι ενώ το 34% έχει γι΄αυτήν αρνητική άποψη. Αντιθέτως, το 55% των γυναικών που δεν έχουν πτυχίο, έχουν καλή γνώμη για τη Μελάνια ενώ το 28% αρνητική.

Κι όταν παίρνουν τον λόγο οι άνδρες, τότε το 72% των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου που δεν έχουν πτυχίο, στηρίζουν τη Μελάνια ενώ για τους μορφωμένους, το ποσοστό ολισθαίνει στο 62%.

Η δημοσκόπηση του CNN/ORC διεξήχθη σε δείγμα 1.025 Αμερικανών. 

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης