Συρία: Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις ανταρτών

Συρία: Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις ανταρτών

Αφορμή για την αεροπορική επιχείρηση αποτέλεσε η οργανωμένη επίθεση των ανταρτών σε χωριά και μικρές πόλεις της περιοχής και η αιχμαλωσία τουλάχιστον 11 κατοίκων

Συρία: Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις ανταρτών
Ευρεία αεροπορική επιχείρηση πραγματοποίησαν την Παρασκευή ρωσικά αεροσκάφη, πλήττοντας στόχους ανταρτών κοντά στην πόλη Hama της Συρίας.

Τα ρωσικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από περιοχές βόρεια της Δαμασκού, με στόχο να επιτεθούν στα ένοπλα γκρουπ που εναντιώνονται στην ηγεσία του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Αφρομή για την αεροπορική επιχείρηση αποτέλεσε η οργανωμένη επίθεση των ανταρτών σε χωριά και μικρές πόλεις της περιοχής και η αιχμαλωσία τουλάχιστον 11 κατοίκων, την Τρίτη. 

Κλείσιμο
Το πρακτορείο Reuters επιβεβαίωσε τις συγκρούσεις και τη δράση των ανταρτών, αναφέροντας πως την Παρασκευή ξεκίνησε η πολιορκία του χωριού Qomhana, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την πόλη Hama. 

Οι συγκρούσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο, διεξάγονται ενώ εκκρεμεί επικείμενη συνάντηση των αντιμαχόμενων πλευρών στη Γενεύη, προκειμένου να επιτευχθεί μία συμφωνία για την παύση του πυρός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης