Γάμος Bollywood στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Γάμος Bollywood στη «Μεγάλη Βρεταννία»

150 δωμάτια του πολυτελέστατου ξενοδοχείου της Αθήνας και όλο το «King George» έχουν κλειστεί για τον Απρίλιο προκειμένου να φιλοξενηθούν οι 400 υψηλοί προσκεκλημένοι στον γάμο της κόρης του κροίσου των τηλεπικοινωνιών

 Γάμος Bollywood στη «Μεγάλη Βρεταννία»
Γάμος με άρωμα Bollywood και συνολικό κόστος που αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ θα αναστατώσει ευχάριστα την Αθήνα της κρίσης στα μέσα Απριλίου. Ο εκατομμυριούχος Ινδός Καράν Ισρανί και η σύζυγός του Μόνικα επέλεξαν την πρωτεύουσα της Ελλάδας για να παντρέψουν την κόρη τους Σερένα με τον Νταλαμάλ Ραμνανί, επίσης ινδικής καταγωγής, σε μια τελετή που αναμένεται να γράψει ιστορία για την πολυτέλεια και το glam άρωμα που θα αποπνέει. 

Η μυστικότητα που επικρατεί γύρω από τον γάμο είναι τέτοια, που ελάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές. Ο γάμος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα γίνει το τετραήμερο 6, 7, 8 και 9 Απριλίου, με πάνω από 400 καλεσμένους, δύο πάρτυ και τη γαμήλια δεξίωση. Αμφότερες οι οικογένειες των μελλόνυμφων κατοικούν στο Λονδίνο, από όπου θα έρθουν και οι περισσότεροι καλεσμένοι τους. Σε επικοινωνία που είχαμε με ιθύνοντες του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για τον συγκεκριμένο γάμο.

Η μέλλουσα νύφη Σερένα (αριστερά) με την αδελφή της Σαμίρα 

Κλείσιμο


Πώς επέλεξαν την Αθήνα

Η οικογένεια έχει ζητήσει απόλυτη μυστικότητα για το ευτυχές γεγονός και, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή της Αθήνας έγινε μετά από ταξίδια των δύο οικογενειών σε τρεις υποψήφιες για να φιλοξενήσουν το μυστήριο ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτές φέρεται να ήταν η Βαρκελώνη, το Αμστερνταμ και η ελληνική πρωτεύουσα. Το ζευγάρι και οι γονείς του επέλεξαν τελικά την Αθήνα για να πραγματοποιήσουν τον γάμο, τα πάρτυ και τη δεξίωση, φέρνοντας στην πόλη μας γύρω στους 400 καλεσμένους. Επίσης επέλεξαν τη «Μεγάλη Βρεταννία» όχι μόνο επειδή τους άρεσε το ξενοδοχείο, αλλά γιατί οι τιμές που τους δόθηκαν ήταν αρκετά συμφέρουσες. 

Οι τελευταίοι θα πετάξουν από Βρετανία, Ινδία, Αφρική και Αμερική για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για τον γάμο και το ύφος που θα έχει. Εκτός από το «King George» που έχει κλειστεί ολόκληρο και για τις τέσσερις ημέρες, οι Ινδοί κροίσοι έκλεισαν και 150 δωμάτια στη «Μεγάλη Βρεταννία». Εκτός από αυτά έχουν κλείσει το Grand Ballroom και τουλάχιστον άλλες δύο αίθουσες δεξιώσεων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβουν χώρα ένα δείπνο και δύο ή τρία πάρτυ. Το δείπνο πιθανότατα θα παρατεθεί στον «Διόνυσο» με θέα την Ακρόπολη, ενώ το pre-wedding πάρτυ θα γίνει στο «Balux» της Γλυφάδας, το οποίο έχει κλειστεί επίσης ολόκληρο. Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στη «Μεγάλη Βρετανία», ενώ η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα γίνει στο Ζάππειο. Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι το άρωμα Ινδίας δεν θα είναι τόσο έντονο και πως η τελετή και τα πάρτυ θα είναι πιο κοντά στα δυτικά πρότυπα. Η αντίθετη άποψη υποστηρίζει ότι το Bollywood στοιχείο θα υπάρχει στον γάμο των Ισρανί, οι οποίοι έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι για τη χαρά των παιδιών τους θέλουν το καλύτερο και πληρώνουν αδρά για να το έχουν. Μόνο οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες για τους καλεσμένους του ζευγαριού από τις δύο οικογένειες υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 350.000 ευρώ. Ετσι, η Αθήνα θα γίνει το επίκεντρο για έναν μυθικό, όπως λέγεται, γάμο, που θα γράψει το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στην glam ιστορία της ελληνικής πρωτεύουσας. 


Ο Ινδός εκατομμυριούχος Καράν Ισρανί και η σύζυγός του Μόνικα


Ξοδεύουν γιατί έχουν


Η οικογένεια του Καράν και της Μόνικα Ισρανί από την Ινδία δεν φείδεται χρημάτων, ειδικά όταν πρόκειται για την ευτυχία των παιδιών της. Οι πάμπλουτοι Ισρανί το απέδειξαν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο όταν το 2014 διοργάνωσαν τους γάμους της κόρης τους Σαμίρα στην επονομαζόμενη «Πόλη των Λιμνών» στην Ινδία, κλείνοντας σε δύο υπερπολυτελή ξενοδοχεία περισσότερα από 250 δωμάτια για τους καλεσμένους τους. Η πόλη της Ινταϊπούρ έζησε μεγάλες στιγμές, με μια τελετή που έμεινε αξέχαστη στους προσκεκλημένους των δύο οικογενειών από διάφορα μέρη του κόσμου. Κάτι ανάλογο έκαναν και τώρα για τον γάμο της κόρης τους στην Αθήνα με τα δύο ιστορικά ξενοδοχεία που βρίσκονται στο Σύνταγμα, τα οποία τέθηκαν στη διάθεση του πάμπλουτου Ινδού επιχειρηματία. Ενός ανθρώπου που θεωρείται κροίσος των τηλεπικοινωνιών, ο οποίος δουλεύει πολύ σκληρά εδώ και δεκαετίες. Χρόνια τώρα οι εταιρείες που διευθύνει ο Καράν Ισρανί του παρέχουν τη δυνατότητα να σκορπάει χρήματα για τη διασκέδαση και την πολυτελή διαβίωση της οικογένειάς του στην Αγγλία. Με έδρα το City του Λονδίνου και από το γραφείο του που βρίσκεται αρκετά κοντά σε αυτά αρκετών Ελλήνων εφοπλιστών, καταστρώνει τα επιχειρηματικά του σχέδια προκειμένου να κατακτήσει ακόμη περισσότερο τον χώρο των νέων τεχνολογιών σε χώρες της αφρικανικής ηπείρου και της Ασίας. Ηδη μία από τις εταιρείες του, η Sonex Communications PLC, υπέγραψε πριν από λίγο καιρό αποκλειστική συνεργασία με τον ιαπωνικό κολοσσό των ηλεκτρονικών SONY ώστε να διοχετεύει στην αγορά της Νιγηρίας όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας. Παράλληλα, η άλλη εταιρεία του Ινδού εκατομμυριούχου -η περιουσία του οποίου, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, υπολογίζεται στα 560 εκατ. δολάρια, η Flying Dove Limited, κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο των ηλεκτρονικών τεχνολογιών στη Νιγηρία. 


Με βάση το Λονδίνο 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εν λόγω εταιρείας που έχει έδρα το Λάγος, διαθέτει μια ευρεία και πλούσια γκάμα από ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και εργαστήρια επισκευής τους. Ως εκ τούτου η οικογένεια έχει κάθε λόγο να χαίρεται τη ζωή της και μαζί με εκείνην και οι καλεσμένοι της που βρέθηκαν το 2014 στο Ουνταϊπούρ της Ινδίας όπου γιορτάστηκαν οι γάμοι της μεγάλης κόρης των Ισρανί. Η νύφη παντρεύτηκε τον Αραβα Σουμπίρ Κιματραΐ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο δίδυμες κόρες. Η Σαμίρα τελείωσε τις σπουδές της στη Νομική και τώρα ασχολείται με το μεγάλωμα των κοριτσιών της. Η άλλη κόρη της οικογένειας, η Σερένα, η οποία σπούδασε στο Λονδίνο Οικονομικά, είναι σύμβουλος του παγκοσμίου δικτύου Mindshare, ενώ ο Ροχάν, το άλλο μέλος της οικογένειας Ισρανί, μετά τις σπουδές του στο Λονδίνο έχει εγκατασταθεί στην Ουάσινγκτον. Ο 60χρονος Καράν έφυγε από την Ινδία σε νεαρή ηλικία με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί σπούδασε και γνώρισε τη Λονδρέζα μετέπειτα σύζυγό του Μόνικα, η οποία τελείωσε το Queens College. Σήμερα η Μόνικα Ισρανί έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία με την επωνυμία Inside Story. Πρόκειται για μια επιχείρηση με είδη δώρων, από κοσμήματα και σαμπάνιες μέχρι πορσελάνινα σερβίτσια και αντίκες. Εκτός από το Λονδίνο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες η εταιρεία της δραστηριοποιείται και στη Νιγηρία, όπως άλλωστε και οι επιχειρήσεις του συζύγου της. Αναζητώντας κανείς πληροφορίες στο Διαδίκτυο για τον Καράν Ισρανί, πέφτει πάνω και στα γνωστά σε όλους Panama Papers, που έχουν ασχοληθεί με χιλιάδες πλούσιους ανθρώπους και τις υπεράκτιες εταιρείες τους. Πάντως εκτός από τον λαμπρό γάμο της κόρης τους Σαμίρα στην Ινδία και αυτόν που πρόκειται να γίνει στην Αθήνα σε λίγες ημέρες, η οικογένεια Ισρανί είναι γνωστή και για το φιλανθρωπικό της έργο, παραθέτοντας κατά καιρούς στο Λονδίνο ανάλογα δείπνα υπό τις οδηγίες του γνωστού σεφ Νόμπου Ματσουχίσα. 


Στιγμιότυπα από τον μυθικό γάμο της πρώτης κόρης του Ινδού κροίσου, Σαμίρα, στο Ουνταϊπούρ της Ινδίας


 Δείτε βίντεο: Γάμος Bollywood στη «Μεγάλη Βρεταννία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης