Η Ιβάνκα Τραμπ αποκτά γραφείο στον Λευκό Οίκο ως σύμβουλος του πατέρα της

Η Ιβάνκα Τραμπ αποκτά γραφείο στον Λευκό Οίκο ως σύμβουλος του πατέρα της

Θα συνεργάζεται με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος αποτελεί βασικό σύμβουλο του προέδρου, με συχνή παρουσία στο πλευρό του πεθερού του

Η Ιβάνκα Τραμπ αποκτά γραφείο στον Λευκό Οίκο ως σύμβουλος του πατέρα της
Η κόρη του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ, θα αποκτήσει το δικό της γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, δημοσιοποιώντας τον πολύ ορατό ρόλο της ως σύμβουλος του πατέρα της.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε χθες πληροφορίες ότι η 35χρονη κόρη του Τραμπ θα αποκτήσει τον δικό της χώρο στη Δυτική Πτέρυγα, πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες και κυβερνητική τηλεφωνική συσκευή.

Δεν αναμένεται να αποκτήσει επίσημο τίτλο, και δεν θα λαμβάνει μισθό.

Κλείσιμο
Η Ιβάνκα Τραμπ θα συνεργάζεται με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος αποτελεί βασικό σύμβουλο του προέδρου, με συχνή παρουσία στο πλευρό του πεθερού του.

Όταν ανακοινώθηκε η θέση του Κούσνερ (ως συμβούλου) νωρίτερα φέτος, μέλη της προεδρικής ομάδας είχαν πει ότι η Ιβάνκα δεν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στον Λευκό Οίκο του πατέρα της, αλλά θα εστιαστεί στην προσαρμογή της οικογένειάς της στην Ουάσιγκτον.

Από τότε, έχει υπηρετήσει συχνά ως σύμβουλος στα παρασκήνια. Την περασμένη Παρασκευή καθόταν δίπλα στην γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ όταν η ηγέτης της Γερμανίας επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης