Ο Ομπάμα μας παρακολουθούσε ακόμα και από μικροκύματα, λέει η σύμβουλος του Τραμπ

Ο Ομπάμα μας παρακολουθούσε ακόμα και από μικροκύματα, λέει η σύμβουλος του Τραμπ

Η Κέλιαν Κόνγουεϊ ισχυρίζεται ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο ευρεία από ό,τι φαντάζεται κανείς και δείχνει πως ο Λευκός Οίκος προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα - Δώσε στοιχεία ή «κόφ'το», λέει ο Τζον Μακέιν

Ο Ομπάμα μας παρακολουθούσε ακόμα και από μικροκύματα, λέει η σύμβουλος του Τραμπ
Συνέχεια στον ισχυρισμό του
Ντόναλντ Τραμπ
ότι ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα
είχε ζητήσει την παρακολούθηση του Πύργου Τραμπ στην Νέα Υόρκη κατά την προεκλογική περίοδο, δίνει η στενή σύμβουλος του προέδρου Κέλιαν Κόνγουεϊ. Το ζήτημα έχει μεγαλύτερες προεκτάσεις από εκείνες που φανταζόμαστε, λέει εκείνη και προσθέτει πως υπάρχουν σήμερα πολλοί τρόποι να παρακολουθεί κάποιος έναν «στόχο».
Κλείσιμο

«Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθεί ο ένας τον άλλον. Μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιον μέσω του τηλεφώνου του, της τηλεόρασής του, πολλών άλλων μέσων. Θα μπορούσε να γίνει και μέσω μικροκυμάτων που μετατρέπονται σε κάμερες. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας παράγοντας της σύγχρονης ζωής», είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή της από το Αλπάιν όπου ζει με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. 

Η Κόνγουεϊ δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία, ούτε αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στο θέμα, έδωσε όμως το στίγμα της προεδρίας Τραμπ για την τακτική που θα ακολουθήσει. Ο πρόεδρος ζήτησε απλά, να ενταχθεί στην έρευνα για την συνεργασία με την Ρωσία και αυτή η πτυχή είπε, και χαρακτήρισε το ζήτημα μια εμμονή των Δημοκρατικών που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα της Χίλαρι Κλίντον. 

Στο ζήτημα πάντως παρενέβη και ο Τζον ΜακΚέιν, ένα από τα πιο σημαίνοντα στελέχη των Ρεπουμπλικανών, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στον Ντόναλντ Τραμπ είτε να αποδείξει όσα λέει είτε να «κόψει» την συζήτηση. 

«Νομίζω ότι ο πρόεδρος έχει δύο επιλογές: Είτε να δώσει την ενημέρωση που αξίζει ο αμερικανικός λαός, γιατί εάν ο προκάτοχός του παρέβη το νόμο, υπάρχει εδώ ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, είτε να το σταματήσει», είπε σε συνέντευξή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης