Συγκλονιστικό βίντεο: Γυναίκα βουτά από τον 8ο όροφο για να γλιτώσει από πυρκαγιά

Συγκλονιστικό βίντεο: Γυναίκα βουτά από τον 8ο όροφο για να γλιτώσει από πυρκαγιά

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο - Άλλα 9 άτομα απεγκλωβίστηκαν με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα

Συγκλονιστικό βίντεο: Γυναίκα βουτά από τον 8ο όροφο για να γλιτώσει από πυρκαγιά
Δραματικές στιγμές έζησαν οι κάτοικοι πολυκατοικίας σε περιοχή της Μόσχας, όταν ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα, η οποία εξαπλώθηκε ταχύτατα σχεδόν σε όλη την επιφάνεια του κτιρίου. Στο ζενίθ της έντασης, μία νεαρή γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και κρεμάστηκε έξω από αυτό, βουτώντας τελικά από τον 8ο όροφο, προκειμένου να γλιτώσει από τις φλόγες.

Παρά τη σφοδρή πτώση, η κοπέλα δεν σκοτώθηκε, τραυματίστηκε ωστόσο πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν άλλα εννιά άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην πολυκατοικία, τους οποίους και μετέφεραν στο νοσοκομείο, καθώς υπέφεραν από ελαφριά εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται και στπ βίντεο που ακολουθεί, το κτίριο δείχνει να έχει ζωστεί από καπνούς, ενώ οι φλόγες σε ορισμένες περιοπτώσεις ξεπερνούσαν τα 20 μέτρα σε ύψος.

Τα αίτια της φωτιάς δεν έγιναν γνωστά, όπως και το αν εντοπίστηκαν μέσα στα αποκαΐδια εγκλωβισμένοι άνθρωποι.

Δείτε το βίντεο που «κόβει το αίμα» με την προσπάθεια της κοπέλας να ξεφύγει από την πύρινη λαίλαπα και να πέφτει στο κενό από πολύ μεγάλο ύψος...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης