Γαλλία: Γκάλοπ δίνει προβάδισμα στον Μακρόν με 61% έναντι 39% της Λεπέν

Γαλλία: Γκάλοπ δίνει προβάδισμα στον Μακρόν με 61% έναντι 39% της Λεπέν

Δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου κατά το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών βγάζει καθαρό νικητή τον ανεξάρτητο υποψήφιο, έναντι της επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος

Γαλλία: Γκάλοπ δίνει προβάδισμα στον Μακρόν με 61% έναντι 39% της Λεπέν
Ο ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν θα νικήσει την ηγέτη της ακροδεξιάς Μαρίν Λε Πεν στο δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών με ποσοστό 61% των ψήφων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα (Odoxa/Dentsu-Consulting poll).

Η δημοσκόπηση αυτή, δείχνει ότι ο Μακρόν ενισχύθηκε πολιτικά, από τη συγκρότηση της συμμαχίας που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον κεντρώο πολιτικό Φρανσουά Μπαϊρού. Η εξέλιξη αυτή, βοήθησε τον Μακρόν ν' αυξήσει το ποσοστό του, έναντι του συντηρητικού υποψηφίου Φρανσουά Φιγιόν.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο Μακρόν θα νικήσει τη Λε Πεν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με ποσοστό 61% έναντι 39%.

Η Λε Πεν θα προηγηθεί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών με ποσοστό 27% έναντι 25% του Μακρόν, ενώ στην τρίτη θέση θα βρίσκεται ο Φιγιόν με ποσοστό 19%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης