Μητέρα θηλάζει τον 16 μηνών γιο της και το Instagram παίρνει φωτιά από τα σχόλια

Μητέρα θηλάζει τον 16 μηνών γιο της και το Instagram παίρνει φωτιά από τα σχόλια

«Μια τέτοια κίνηση δείχνει μόνο εγωισμό. Οι μητέρες δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους, αλλά μόνο για το πώς θα τραβήξουν την προσοχή και περισσότερους followers» γράφει ένας άντρας 

Μητέρα θηλάζει τον 16 μηνών γιο της και το Instagram παίρνει φωτιά από τα σχόλια
Μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το μοντέλο και μητέρα Nadine Muller
και στην οποία φαίνεται να θηλάζει τον 16 μηνών γιο της προκάλεσε ποικίλα σχόλια. 

Ενώ λοιπόν αρκετοί από τους ακόλουθούς της είδαν θετικά το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, υπήρξε ένας που σχολίασε αρνητικά την κίνηση του μοντέλου να μοιραστεί δημόσια την εικόνα με το στόμα του γιου της, Madden, στο στήθος της μητέρας του. Γράφοντας ότι το παιδί βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο μέλλον μπορεί να νιώσει «αμήχανα» ο συγκεκριμένος άντρας συνέχισε την ανάρτησή του λέγοντας πως ούτε κι εκείνος θα ένιωθε άνετα αν η μητέρα του του έδειχνε μια αντίστοιχη φωτογραφία. «Δεν θα ήθελα να δω το στήθος της μητέρας μου, πολύ περισσότερο με το στόμα μου σε αυτό» έγραψε συμπληρώνοντας πως «μια τέτοια κίνηση δείχνει μόνο εγωισμό. Οι μητέρες δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους, αλλά μόνο για το πώς θα τραβήξουν την προσοχή και περισσότερους followers». 

Η ίδια η Nadine υποστήριξε την κίνησή της και απάντησε στον επικριτή της γράφοντας πως λατρεύει το «ταξίδι» του θηλασμού και πως είναι πολύ ικανοποιημένη και παθιασμένη με αυτό. 
Κλείσιμο

Πάντως πολλές ήταν οι μητέρες που υποστήριξαν την Nadine και επιτέθηκαν στον επικριτή της προειδοποιώντας τον να «σταματήσει τα άχρηστά του σχόλια» αλλιώς όπως χαρακτηριστικά έγραψαν «όλες οι μητέρες μαζί θα τον καταραστούν». 

Η επίμαχη φωτογραφία 


Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Nadine ανέβασε φωτογραφία όπου θηλάζει 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης