Οι τελευταίες λέξεις του Κιμ Γιονγκ Ναμ: «Πονάει πολύ, με ψέκασαν με υγρό»

Οι τελευταίες λέξεις του Κιμ Γιονγκ Ναμ: «Πονάει πολύ, με ψέκασαν με υγρό»

Μετά την επίθεση με τη δηλητηριασμένη σύριγγα ο Κιμ Γιονγκ Ναμ κατάφερε να προχωρήσει τρεκλίζοντας περίπου 10 μέτρα, ζητώντας βοήθεια

Οι τελευταίες λέξεις του Κιμ Γιονγκ Ναμ: «Πονάει πολύ, με ψέκασαν με υγρό»
Έχοντας δεχτεί στο σώμα του μια θανατηφόρα δόση δηλητηρίου και περιμένοντας το τέλος, ο πλέιμποϊ αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν
μπόρεσε να ψελλίσει μόνο λίγες λέξεις, πριν πέσει αναίσθητος στο έδαφος του αεροδρομίου της Μαλαισίας. 

Αυτές οι λέξεις έμελλε να είναι και οι τελευταίες του, αφού λίγη ώρα αργότερα θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ, όπου οι γιατροί απλώς θα διαπίστωναν τον θάνατό του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Chinese Press, μια κινέζικη εφημερίδα που κυκλοφορεί στη Μαλαισία, μετά την επίθεση με τη δηλητηριασμένη σύριγγα ο Κιμ Γιονγκ Ναμ κατάφερε να προχωρήσει τρεκλίζοντας περίπου 10 μέτρα, ζητώντας βοήθεια.


Φτάνοντας στη ρεσεψιονίστ και ενώ βρισκόταν ήδη στο χείλος του θανάτου είπε την εξής φράση: «Πονάει πολύ. Πονάει πολύ. Με ψέκασαν με υγρό». Στη συνέχεια, ο αδερφός του Βορειοκορεάτη ηγέτη κατέρρευσε, ενώ στο σημείο έφτασαν άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου, που τον μετέφεραν στην κλινική του τρίτου ορόφου.

Ο γιατρός του νοσοκομείου, βλέποντας την κρισιμότητα της κατάστασής του έδωσε εντολή να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ, όμως ήταν ήδη πολύ αργά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης