H Drag Queen που εξέλεξε τον Γερμανό πρόεδρο

H Drag Queen που εξέλεξε τον Γερμανό πρόεδρο

Μια ξεχωριστή παρουσία τράβηξε τα φλας των φωτογράφων στην Κάτω βουλή της Γερμανίας κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

H Drag Queen που εξέλεξε τον Γερμανό πρόεδρο
Μια ξεχωριστή παρουσία τράβηξε τα φλας των φωτογράφων στην Κάτω βουλή της Γερμανίας κατά τη διαδικασία της εκλογής του νέου Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Ο λόγος για την Ολίβια Τζόουνς, κατά κόσμον Oliver Knöbel, μια πασίγνωστη τραβεστί και καλλιτεχνική περσόνα στη Γερμανία η οποία βρέθηκε στο Bundestag ως εκπρόσωπος των Πρασίνων για την Εθνική Συνέλευση. 

Η Εθνική Συνέλευση της Γερμανίας είναι ένα ιδιαίτερο σώμα που προβλέπεται από το Βασικό Νόμο (Σύνταγμα) της Γερμανίας για την εκλογή του προέδρου κάθε 5 έτη, ή νωρίτερα σε περίπτωση που χρειαστεί η αντικατάσταση του προέδρου της Ομοσπονδίας και φέτος αριθμούσε 1260 μέλη.

Κλείσιμο



Σε αυτήν, συμμετέχουν όλα τα μέλη της Κάτω Βουλής, καθώς και αντιπρόσωποι από όλα τα κρατίδια της Γερμανικής Ομοσπονδίας. Παρόλο που συνήθως οι εκπρόσωποι των κρατιδίων είναι πολιτικοί από τις κυβερνώσες παρατάξεις, συμβαίνει ενίοτε να στέλνουν τα γερμανικά κρατίδια διάφορα άλλα πρόσωπα, είτε από τον καλλιτεχνικό είτε από τον δημοσιογραφικό κόσμο. 




Το κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας αποφάσισε να στείλει την ιδιαίτερη αυτή προσωπικότητα και η Καγκελάριος Μέρκελ, αλλά και άλλα μέλη της Εθνικής Συνέλευσης και του Bundestag απόλαυσαν την ιδιαίτερη αυτή παρουσία της δίμετρης Ολίβια Τζόουνς 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης