Ο ξανανιωμένος Ομπάμα κάνει kite-surfing και χαβαλέ με τον κολλητό του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ο ξανανιωμένος Ομπάμα κάνει kite-surfing και χαβαλέ με τον κολλητό του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Δείχνει να απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο την καινούργια του ζωή μακριά από τις ίντριγκες του Λευκού Οίκου - Κάνει όλα όσα είχε στερηθεί εδώ και οχτώ χρόνια

Ο ξανανιωμένος Ομπάμα κάνει kite-surfing και χαβαλέ με τον κολλητό του Ρίτσαρντ Μπράνσον
Παρά το cool προφίλ στο οποίο μας είχε συνηθίσει ο Ομπάμα
στα οκτώ χρόνια που παρέμεινε στον Λευκό Οίκο, ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ τόσο χαλαρό, αναζωογονημένο και κεφάτο, όσο εμφανίζεται στις πρόσφατες φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Καραϊβική, παρέα με τον δισεκατομμυριούχο φίλο του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Όπως φαίνεται, η διαμονή στο ιδιωτικό νησί του ιδρυτή της Virgin ήταν αρκετή για να κάνει τον Ομπάμα να σβήσει από το μυαλό του το άγχος που συνόδευε το προηγούμενο αξίωμά του, αλλά και τις ανησυχίες για τις... αμφιλεγόμενες αποφάσεις του διαδόχου του,
Ντόναλντ Τραμπ.
Κλείσιμο





Μετά την ορκομωσία του Τραμπ τον περασμένο μήνα, οι Ομπάμα ταξίδεψαν οικογενειακώς στο Παλμ Σπρινγκ της Καλιφόρνια, όπου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ άρχισε να προσαρμόζεται στη νέα του, πιο ξέγνοιαστη ζωή, παίζοντας γκολφ και κάνοντας μακρινές βόλτες στον καθαρό αέρα. Στη συνέχεια, ο Μπαράκ και η Μισέλ αναχώρησαν ξανά για το νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. 





Εκεί απόλαυσαν την παρέα των φίλων τους για πάνω από μία εβδομάδα, με την αρχική ανάγκη για χαλάρωση να δίνει τη θέση της στην... όρεξη για χαβαλέ και διασκέδαση.


 
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ομπάμα δεν δίστασε - για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια - να κάνει ξανά σέρφινγκ, μια δραστηριότητα που του ήταν απαγορευμένη (για λόγους ασφαλείας) όσο καιρό παρέμενε στην εξουσία.




Ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον αναφέρθηκε στη μεγάλη τιμή που ένιωσε από την επίσκεψη των Ομπάμα στο νησί Moskito, σε μία πρόσφατη ανάρτησή του.

«Μία από τις πρώτες ιστορίες που μου είπε ο Μπαράκ όταν ήρθε με τη Μισέλ στο νησί ήταν ένα περιστατικό που συνέβη λίγο καιρό αφότου έγινε πρόεδρος. Τότε συνήθιζε να κάνει σερφ σε μια παραλία με αρκετά ψηλά και επικίνδυνα κύματα στη Χαβάη. Όταν επέστρεψε μια μέρα από την παραλία, ο καινούργιος τότε επικεφαλής ασφαλείας του, τον πλησίασε και του είπε «Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα κάνεις σερφ για τα επόμενα οκτώ χρόνια». Και πράγματι, για την επόμενη οκταετία απαρνήθηκε όλα τα θαλάσσια σπορ που αγαπάει τόσο πολύ. Ίσως για αυτό ήταν τόσο υπέροχο για μένα να του προσφέρω την ευκαιρία να μάθει kitesurf»
, έγραψε ο Μπράνσον.















Δείτε βίντεο:
Ο ξανανιωμένος Ομπάμα κάνει kite-surfing και χαβαλέ με τον κολλητό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης