Μέι σε Τραμπ: Μαζί θα κυβερνήσουμε τον κόσμο

Μέι σε Τραμπ: Μαζί θα κυβερνήσουμε τον κόσμο

H πρωθυπουργός της Βρετανίας, η πρώτη ξένη ηγέτης που θα συναντηθεί με τον Αμερικανό Μίδα στον Λευκό Οίκο, θα του εκφράσει την πρόθεση του Λονδίνου να ενισχύσει τις σχέσεις του με την Ουάσινγκτον

Μέι σε Τραμπ: Μαζί θα κυβερνήσουμε τον κόσμο
ΗΠΑ και Βρετανία θα κυβερνήσουν τον κόσμο, όπως επισημαίνει το πρακτορείο Bloomberg σχολιάζοντας την αυριανή πρώτη συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ
και Τερέζα Μέι στην Ουάσινγκτον.  
   
H πρωθυπουργός της Βρετανίας, η πρώτη ξένη ηγέτης που θα συναντηθεί με τον Αμερικανό Μίδα στον Λευκό Οίκο, θα του εκφράσει την πρόθεση του Λονδίνου να ενισχύσει τις σχέσεις του με την Ουάσινγκτον και να συνάψει εμπορικές συμφωνίες.

Κλείσιμο
«Καθώς επανακτούμε την εμπιστοσύνη μας... θα έχουμε την ευκαιρία, μάλιστα την ευθύνη, για να ανανεώσουμε την ειδική αυτή σχέση σ' αυτή τη νέα εποχή», αναμένεται να δηλώσει η πρωθυπουργός της Βρετανίας στους Ρεπουμπλικάνους θα συγκεντρωθούν σε λίγες ώρες στη Φιλαδέλφεια.

«Έχουμε την ευκαιρία να κυβερνήσουμε μαζί και πάλι», σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας της που έχει στην διάθεσή του το πρακτορείο Bloomberg. 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Τραμπ ετοιμάζει προεδρικά διατάγματα που θα μειώσουν δραστικά το ρόλο των ΗΠΑ στα Ηνωμένη Έθνη και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης