Νεαρή YouTuber υπόσχεται να γυρίσει sex tape εάν φτάσει τους 1 εκατ. συνδρομητές

Νεαρή YouTuber υπόσχεται να γυρίσει sex tape εάν φτάσει τους 1 εκατ. συνδρομητές

Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τη διαδικτυακή δόξα 

Νεαρή YouTuber υπόσχεται να γυρίσει sex tape εάν φτάσει τους 1 εκατ. συνδρομητές
Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τη διαδικτυακή δόξα φαίνεται πως είναι η YouTuber Lena Nersesian, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι προτίθεται να γυρίσει και να δώσει στη δημοσιότητα sex tape, εάν το κανάλι της στη δημοφιλή πλατφόρμα φτάσει τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές.



Κλείσιμο
Η νεαρή Nersesian, η οποία μοιράζεται το τελευταίο διάστημα στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους φαν της στο YouTube, δεσμεύτηκε να κάνει σεξ μπροστά από την κάμερα με συνάδελφό της vlogger, Adam22, αλλά μόνο εάν εγγραφούν ακόμη... 870.000 άτομα στον λογαριασμό της, αφού τώρα έχει μόλις 130.000 συνδρομητές.


Η χυμώδης μελαχρινή κοπέλα με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο ξεκαθάρισε σε πρόσφατο βίντεό της ότι, παρόλο που την έχουν προσεγγίσει πολλές εταιρείες παραγωγής πορνό, δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο κλάδο.



«Πέρυσι επικοινώνησαν πολλά στούντιο μαζί μου, εξαιτίας των τολμηρών φωτογραφιών που δημοσίευσα στο Ίντερνετ, αλλά δεν θα με ενδιέφερε να γυρίσω μια πορνό ταινία. Όμως ένα sex tape με κάποιον που γνωρίζω και νιώθω άνετα να κάνω έρωτα μαζί του, είναι κάτι που μου φαίνεται cool».



Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ημέρα δημοσίευσης του βίντεο, πριν από περίπου μία εβδομάδα, σχεδόν 60.000 νέα άτομα έχουν εγγραφεί στον λογαριασμό της Nersesian. Όσο για το βίντεο της ανακοίνωσης της, αυτό έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο views, διχάζοντας το κοινό του YouTube μεταξύ εκείνων που αδημονούν να δουν τη νεαρή επί τω έργω και όσους... την κράζουν ότι ξεπουλιέται για τη διαδικτυακή φήμη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης