Φωτογραφίες: Μαθήματα στιλ από την Ιβάνκα Τραμπ - Έλαμπε στο κυπαρισσί φόρεμά της

Φωτογραφίες: Μαθήματα στιλ από την Ιβάνκα Τραμπ - Έλαμπε στο κυπαρισσί φόρεμά της

Ξεκαθαρίζει ποια θα είναι η θέση της: Δεν θα πάρω το ρόλο της Μελάνια, ως «Πρώτη Κυρία» - «Υπάρχει μόνο μία "Πρώτη Κυρία" , η οποία θα κάνει αξιοθαύμαστα πράγματα», σημείωσε 

Φωτογραφίες: Μαθήματα στιλ από την Ιβάνκα Τραμπ - Έλαμπε στο κυπαρισσί φόρεμά της
Η Ιβάνκα Τραμπ «έσπασε» επιτέλους την σιωπή της, επισημαίνοντας ότι δεν θα αναλάβει το ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ. Η αγαπημένη κόρη του Τραμπ όχι μόνο δίνει στιλιστικά μαθήματα στους Αμερικανούς αλλά τους ξεκαθαρίζει και ποια θα είναι η θέση της. 



Κλείσιμο
Σε αποκλειστική της συνέντευξη τους στο δίκτυο ABC News, η πανέμορφη κόρη του 45ου προέδρου των ΗΠΑ διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα ότι θα ...αντικαταστήσει την τρίτη σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια, η οποία  θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει τη φετινή σχολική χρονιά ο δεκάχρονος γιος της.  



Η μεγαλύτερη κόρη του νέου Αμερικανού προέδρου τράβηξε πάντως όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της σύνολο χτες στην Ουάσινγκτον. Φορούσε ένα πράσινο φόρεμα με ένα αέρινο παλτό ιδίου χρώματος.

Οι στιλίστες έσπευσαν να επισημάνουν πως, η Ιβάνκα επένδυσε σε δύο τάσεις της μόδας για το 2017: τη μονοχρωμία και το πράσινο χρώμα. 

Αν και η Ιβάνκα έχει τον αέρα της Πρώτης Κυρίας, έσπευσε να δηλώσει πως δεν πρόκειται να αναλάβει το ρόλο της Πρώτης Κυρίας.

«Οι εικασίες αυτές είναι μία ανάρμοστη παρατήρηση», είπε η Ιβάνκα και επεσήμανε: «Υπάρχει μόνο μία "Πρώτη Κυρία" , η οποία θα κάνει αξιοθαύμαστα πράγματα». 

Η κόρη του Τραμπ δήλωσε επίσης στην συνέντευξη στην εκπομπή του ABC News 20/20, ότι εξακολουθεί να είναι φίλη με την Τσέλσι Κλίντον, τη  μονάκριβη κόρη του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.    


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης