«Όαση ευτυχίας, ονειρεμένη ατμόσφαιρα»: Τα σχόλια των επισκεπτών του ξενοδοχείου πριν την τραγωδία

«Όαση ευτυχίας, ονειρεμένη ατμόσφαιρα»: Τα σχόλια των επισκεπτών του ξενοδοχείου πριν την τραγωδία

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψετε από το Rigopiano με το χαμόγελο στα χείλη», έγραψε ένας ικανοποιημένος ένοικος

«Όαση ευτυχίας, ονειρεμένη ατμόσφαιρα»: Τα σχόλια των επισκεπτών του ξενοδοχείου πριν την τραγωδία
Ειδυλλιακό τοπίο, καλαίσθητα δωμάτια, ευγενικό προσωπικό… με αυτές τις λέξεις περιγράφουν τη διαμονή τους οι ικανοποιημένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου Rigopiano στη Φαρίντολα της Πεσκάρα.

Τα δεκάδες θετικά σχόλια των ενοίκων στο Tripadvisor αποτυπώνουν την πραγματικότητα λίγο πριν την τραγωδία, όταν χιονοστιβάδα έθαψε το κτίριο, στο οποίο παραμένουν εγκλωβισμένοι περίπου 30 άνθρωποι, επισκέπτες και εργαζόμενοι.

«Έμεινα σε αυτή την όαση ευτυχίας», έγραψε μία ικανοποιημένη επισκέπτρια του πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ μία ακόμα χαρακτήρισε το σημείο «παράδεισο» με μία «ονειρεμένη ατμόσφαιρα, με νεαρό προσωπικό που είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες σαν να είναι οικογένεια».
Μέχρι πριν δύο ημέρες και προτού το χιόνι και ο πάγος καταπλακώσουν το μεγαλύτερο τμήμα του ξενοδοχείου μετατρέποντάς το σε παγίδα θανάτου οι ένοικοι έγραφαν: «Με τη σύζυγό μου κάναμε μπάνιο το βράδυ στην εξωτερική πισίνα ενώ χιόνιζε. Για τους λάτρεις των spa μπορώ να πω δυνατά ότι δύσκολα θα βρείτε κάτι ανάλογο σε ολόκληρη την Ιταλία».

Μία γυναίκα που επέλεξε το Rigopiano για τις ολιγοήμερες διακοπές της έγραψε: «Εμεινα σε αυτή την όαση ευτυχίας. Παρά τα χλμ που κάναμε και τη δύσκολη διαδρομή εξαιτίας του χιονιού, είμαι πολύ ικανοποιημένη. Άνετο περιβάλλον, υπέροχο φαγητό, εξαιρετικό προσωπικό που κάνουν τη διαμονή θεϊκή. Για να μην πω για το φυσικό θέαμα που προσφέρει η τοποθεσία».

Κλείσιμο
Μόλις μία εβδομάδα πριν, ένα ακόμα σχόλιο ενός ζευγαριού έκανε λόγο για το υπέροχο προσωπικό του ξενοδοχείου που βοήθησε τους ενοίκους να μεταβούν στο ξενοδοχείο παρά τη σφοδρή χιονόπτωση και τις δυσκολίες στο δρόμο. 

«Ήρθαν και μας πήραν και για αυτό ευχαριστώ ακόμα τον Ρούντι που μαζί με τα άλλα παιδιά ήταν πρόθυμοι και γενναιόδωροι. Ένα από τα τέσσερα αστέρια του ξενοδοχείου είναι δικό του», έγραφε ενθουσιασμένη η γυναίκα.

«Το συστήνω σε όποιον θέλει να χαλαρώσει στο σπα και σε ένα περιβάλλον με ένα αξιοζήλευτο πανόραμα μπροστά στα μάτια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψετε από το Rigopiano με το χαμόγελο στα χείλη», έγραψε ένας ακόμα χαρούμενος επισκέπτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης