Η Ιβάνκα Τραμπ συναντήθηκε με την Μισέλ Ομπάμα: Είναι η νέα «πρώτη κυρία»;

Η Ιβάνκα Τραμπ συναντήθηκε με την Μισέλ Ομπάμα: Είναι η νέα «πρώτη κυρία»;

Ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνει την Παρασκευή την σκυτάλη διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Μπαράκ Ομπάμα - Ποια θα έχει στο πλευρό του ως Πρώτη Κυρία, την σύζυγό του ή την κόρη του;

Η Ιβάνκα Τραμπ συναντήθηκε με την Μισέλ Ομπάμα: Είναι η νέα «πρώτη κυρία»;
Την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην αυριανή ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για την παραμικρή λεπτομέρεια, υπάρχει ακόμα ένα αναπάντητο ερώτημα σχετικά με τον Αμερικανό Μίδα. Εκείνος είναι ο νέος πλανητάρχης, αλλά ποια θα είναι από αύριο η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ;

Η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, η 46χρονη γοητευτική Μελάνια, όπως έχει γίνει επίσημα γνωστό, δεν θα ακολουθήσει τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, αλλά θα παραμείνει στο πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στον Trump Tower, στη Νέα Υόρκη, μέχρι ο 10χρονος γιος του ζευγαριού Μπάρον να ολοκληρώσει την σχολική χρονιά.

Όμως, ο νέος πλανητάρχης φαίνεται ότι έχει επιλέξει τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας να παίξει η 35χρονη κόρη του Ιβάνκα, την οποία απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Ιβάνα Τραμπ. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε χθες το πρωί μιλώντας στην δημοσιογράφο Ένσλι Ίρχαρντ, στην εκπομπή Fox & Friends του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, η κόρη του συναντήθηκε με την απερχόμενη Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα και, ενώ είχε προγραμματιστεί η συνάντηση των δύο γυναικών να είναι σύντομη, τελικά, είχε διάρκεια μιας ώρας.

Κλείσιμο


Ο Ντόναλντ Τραμπ καθώς ανέφερε στην δημοσιογράφο ότι στις πρώτες γραμμές της ομιλίας του στην τελετή ορκωμοσίας θα ευχαριστήσει τον Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγό του, που αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να μιλήσουν με τον ίδιο και με την οικογένειά του, είπε: «Η Ιβάνκα τις προάλλες μίλησε μαζί της (με την Μισέλ) και ενώ επρόκειτο για μία σύντομη συζήτηση τελικά κράτησε μία ώρα».



Η Ιβάνκα Τραμπ ετοιμάζεται ήδη να μετακομίσει με την οικογένειά της στην Ουάσινγκτον, αφού ο 35χρονος σύζυγός της Τζάρεντ Κάσνερ θα αναλάβει καθήκοντα ανώτατου συμβούλου στο πλευρό του πεθερού του. Παρόλο, που η ίδια έχει δηλώσει ότι θα είναι «μια μαμά πλήρους απασχόλησης» για τα τρία της παιδιά, την 5χρονη Αραμπέλα, τον 3χρονο Τζόζεφ και τον μόλις 10 μηνών Τεοντόρ, η ίδια ίσως να αναλάβει έναν ρόλο ακόμα, πέρα από αυτόν της Πρώτης Κυρίας.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η Ιβάνκα Τραμπ έχει ήδη συζητήσει με μέλη του Κογκρέσου το πρότζεκτ της για την παιδική μέριμνα και είναι εκείνη που κανόνισε να συναντηθεί ο πατέρας της με τον Αλ Γκορ, τον αντιπρόεδρο του Κλίντον, για να συζητήσουν για την κλιματική αλλαγή, ένα θέμα στο οποίο ο Δημοκράτης Γκορ είναι πρωτοπόρος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης