Δάκρυα και... κούτες στον Λευκό Οίκο: Η διοίκηση Ομπάμα πακετάρει και αποχωρεί

Δάκρυα και... κούτες στον Λευκό Οίκο: Η διοίκηση Ομπάμα πακετάρει και αποχωρεί

Χθες το βράδυ έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματά τους και να παραδώσουν κινητά, υπολογιστές και έγγραφα που χρησιμοποιούσαν όλο αυτό το διάστημα

Δάκρυα και... κούτες στον Λευκό Οίκο: Η διοίκηση Ομπάμα πακετάρει και αποχωρεί
Δάκρυα και... κούτες στον Λευκό Οίκο. 

Η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία των ΗΠΑ με τον Μπαράκ Ομπάμα να παραδίδει τα ηνία της χώρας στον Αμερικανό Μίδα Ντόναλντ Τραμπ, είναι μία συναισθηματικά φορτισμένη διαδικασία για τους εργαζόμενους που θα πρέπει να αποχωρήσουν. 

Υπήρξε μια μαζική έξοδος αυτή την εβδομάδα στο Λευκό Οίκο, όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Κλείσιμο
Την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρετούσε τον αμερικανικό λαό με δάκρυα στα μάτια παραχωρώντας την τελευταία συνέντευξη Τύπου, το προσωπικό του Λευκού Οίκου ήταν απασχολημένο: έπρεπε να πακετάρει τα πράγματά του, καθώς μέσα σε λίγες ώρες θα εισέλθει στο Λευκό Οίκο η ομάδα του Τραμπ. 

Το κλίμα τις τελευταίες ώρες είναι βαρύ. Δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια του απερχόμενου προέδρου όπως και από τα μάτια πολλών συμβούλων του. Τα επιτελικά στελέχη του Λευκού Οίκου έπρεπε να είχαν μαζέψει τα πράγματά τους ακόμη και τις φωτογραφίες τους, μέχρι χτες το βράδυ. Όλα έπρεπε να είναι πακεταρισμένα για να τοποθετηθούν σε φορτηγά που ήταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου. Επιπλέον, ότι είχαν χρησιμοποιήσει και ανήκε στην περιουσία του Λευκού Οίκου, έπρεπε να παραδοθεί: Κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές αλλά και επίσημα έγγραφα τα οποία πρώτα καταγράφονται και στη συνέχεια αρχειοθετούνται. 

Η πιο δύσκολη στιγμή όμως είναι η ώρα του αποχωρισμού. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης