Δημοσκόπηση: Ένας στους δύο Βρετανούς υποστηρίζει την έξοδο από την αγορά της ΕΕ

Δημοσκόπηση: Ένας στους δύο Βρετανούς υποστηρίζει την έξοδο από την αγορά της ΕΕ

Στο ερώτημα αν εμπιστεύονται την Τερέζα Μέι και αν θα κάνει το καλύτερο για τη συμφωνία του Brexit, το 51% απάντησε θετικά, ενώ το 36% αρνητικά

Δημοσκόπηση: Ένας στους δύο Βρετανούς υποστηρίζει την έξοδο από την αγορά της ΕΕ
Μεγάλη δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία ένας στους δύο Βρετανούς υποστηρίζει την έξοδο από την αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυκλοφόρησε στο Νησί, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις στις οποίες προέβη η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.

Πιο συγκεκριμένα, το 51% των ερωτηθέντων απάντησε ότι υποστηρίζει την έξοδο από την εμπορική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ το 39% δήλωσε αντίθετο προς αυτήν την κατεύθυνση. Το 10% απέφυγε να απαντήσει, καθώς δεν είναι σίγουρο αν θα είναι προς όφελος της βρετανικής κοινωνίας η έξοδος ή η παραμονή.


Κλείσιμο

Στο ερώτημα αν πιστεύουν ότι η Τερέζα Μέι έχει ξεκάθαρο πλάνο για το τι θα σημαίνει για τη Βρετανία το Brexit, το 44% δήλωσε «ναι» και το 42% «όχι», ενώ 14% δήλωσε «δεν ξέρω», αποτυπώνοντας τις εύθραυστες ισορροπίες που επικρατούν στη βρετανική κοινή γνώμη.



Στο ερώτημα αν εμπιστεύονται την Τερέζα Μέι και αν θα κάνει το καλύτερο για τη συμφωνία του Brexit, το 51% απάντησε θετικά, ενώ το 36% αρνητικά. Ένα 14% απάντησε «δεν ξέρω».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης