Γκάφα του Τραμπ στο Twitter ξεσηκώνει «χαμό» χλευαστικών σχολίων

Γκάφα του Τραμπ στο Twitter ξεσηκώνει «χαμό» χλευαστικών σχολίων

Αντί για να αναφέρει την κόρη του, έκανε mention σε μια συνονόματή της Ιβάνκα από την Αγγλία - Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου δεν έχασαν την ευκαιρία να γελάσουν εις βάρος του, δίνοντάς του πάνω από 7.500 «απαντήσεις»

Γκάφα του Τραμπ στο Twitter ξεσηκώνει «χαμό» χλευαστικών σχολίων
Μπορεί να θεωρείται από τους πιο συχνούς χρήστες του Twitter όμως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν απέφυγε μια γκάφα ολκής: Αντί για την κόρη του Ιβάνκα, έκανε mention μια συνονόματή της από το Μπράιτον της Αγγλίας. 

Ο Τραμπ φαίνεται πως... παρασύρθηκε από έναν χρήστη του Twitter, με το ψευδώνυμο @drgoodspine, ο οποίος έκανε ένα κομπλιμέντο στην Ιβάνκα Τραμπ, («Η Ιβάνκα είναι υπέροχη, μια γυναίκα με πραγματικό χαρακτήρα και κλάση»), αναφέροντας στο tweet του και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ. Εκείνος, δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε retweet το λάθος προκαλώντας... χαμό. 
Κλείσιμο



Αμέσως οι υπόλοιποι χρήστες το παρατήρησαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να γελάσουν εις βάρος του και να του θυμίσουν, ακόμα μια φορά πως ειδικά τώρα που έγινε πρόεδρος, καλό είναι να το... κλείσει! Συνολικά οι «απαντήσεις» στο tweet του Τραμπ ξεπερνούν τις 7.500! 

Εν τω μεταξύ, η Ιβάνκα που έγινε mention από τον Τραμπ, μια χρήστης του Twitter από το Μπράιτον της Αγγλίας με περίπου 2.800 ακολούθους και σχετικά περιορισμένη ενασχόληση με το δίκτυο, «ξύπνησε εν μέσω χάους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Guardian.

Πράγματι η Ιβάνκα Μάτζικ από το Μπράιτον είναι μια ξεχωριστή γυναίκα, γράφει ένας χρήστης


Το tweet του Τραμπ έχει έως αυτή την ώρα γίνει retweet 4.445 φορές και fav άλλες 23.371 - όλα αυτά με mention στην Ιβάνκα από το Μπράιτον!

Ο ίδιος ο Τραμπ δεν έχει ούτε διαγράψει το tweet ούτε έχει δείξει πώς έχει καταλάβει το λάθος του, προς το παρόν, ενώ το «μυστήριο» εντείνεται καθώς, ο χρήστης @drgoodspine που έκανε το αρχικό tweet έχει τώρα διαγράψει τα πάντα από το προφίλ του! 



Λίγη ώρα νωρίτερα, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε χάσει την ευκαιρία να σχολιάσει με tweet το επικείμενο αφιέρωμα του CNN στην Ιβάνκα Τραμπ, γράφοντας πως «Το CNN, από όλα τα κανάλια, κάνει αφιέρωμα στην κόρη μου Ιβάνκα. Δεδομένου ότι πρόκειται για το CNN, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι υπέροχο»!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης