«Βοηθήστε τα παιδιά», ζήτησε από την παγκόσμια ελίτ στο Νταβός η Σακίρα

«Βοηθήστε τα παιδιά», ζήτησε από την παγκόσμια ελίτ στο Νταβός η Σακίρα

Τους ισχυρούς του κόσμου κάλεσε να βοηθήσουν τα μη προνομιούχα παιδιά, που υποφέρουν σε όλο τον κόσμο, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια

«Βοηθήστε τα παιδιά», ζήτησε από την παγκόσμια ελίτ στο Νταβός η Σακίρα
«Σε αυτό το χώρο υπάρχουν μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο και είμαι πεπεισμένη πως γνωρίζετε τι σημαίνει να προηγείσαι από τους άλλους. Χρειαζόμαστε να επιστρατεύσουμε τους εγκεφάλους και τις στρατηγικές από το χώρο των επιχειρήσεων, τα κεφάλαια, τους ανθρώπινους πόρους και τα ταλέντα των εταιριών σας, για να προσφέρουν στην κοινωνία και να επιλύσουν κοινωνικά προβλήματα», τόνισε η Κολομβιανή σταρ και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Σακίρα, μιλώντας με πάθος στην τελετή έναρξης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Η Σακίρα είπε ακόμη πως «τα μωρά του σήμερα θα είναι οι επιχειρηματίες του αύριο. Η ικανότητα τους να συνεισφέρουν θα καθορίσει τις κοινωνίες του αύριο, θα επιλύσει τα προβλήματα του αύριο» και απηύθυνε έκκληση να στηριχθούν οι προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών.

Η ίδια που τιμήθηκε στο Νταβός για το ανθρωπιστικό έργο της, έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα Pies Descalzos (Γυμνά Πόδια) που παρέχει πρόσβαση σε εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά στην Κολομβία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης