Τουρκία: Τρεις νεκροί αστυνομικοί σε έκρηξη στην επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ

Τουρκία: Τρεις νεκροί αστυνομικοί σε έκρηξη στην επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρία ακόμη άτομα έχουν τραυματιστεί - Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε πανεπιστήμιο της πόλης

Τουρκία: Τρεις νεκροί αστυνομικοί σε έκρηξη στην επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ
Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν σήμερα σε μια έκρηξη που σημειώθηκε στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Όπως αναφέρει η Cumhuriyet, τρεις αστυνομικοί έπεσαν νεκροί από την έκρηξη και τουλάχιστον τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Οι τραυματίες έχουν ήδη μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ την περιοχή έχουν αποκλείσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, η σημερινή επίθεση αποτελεί μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση, με τις υποψίες των αρχών να στρέφονται στο PKK.

Όπως αναφέρουν οι πηγές της Cumhuriyet, τα εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί σε ένα σημείο όπου πραγματοποιούνται εργασίες εκσκαφής, κοντά στο Πανεπιστήμιο Dicle, και πυροδοτήθηκαν όταν περνούσε από το σημείο ένα όχημα που μετέφερε αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για περισσότερους τραυματίες, και συγκεκριμένα για εννέα αστυνομικούς που τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης