Φρίκη: Άντρας έκανε σεξ με το σκύλο του επί χρόνια

Φρίκη: Άντρας έκανε σεξ με το σκύλο του επί χρόνια

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Φρίκη: Άντρας έκανε σεξ με το σκύλο του επί χρόνια
Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας άντρας από την Φλόριντα των ΗΠΑ, κακοποιούσε σεξουαλικά το σκύλο του για χρόνια.

«Πρωταγωνιστής» ο 23χρονoς Bradley Hubbert, ο οποίος έκανε σεξ επί περίπου 4 χρόνια με το κατοικίδιο του, ένα πιτ μπουλ, στο οποίο μάλιστα είχε δώσει το όνομα «Κοριτσάκι»!

Η φρικιαστική αυτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία που έκανε η συγκάτοικος του νεαρού άντρα. Η κοπέλα, αφότου συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία, αποφάσισε να πάει στην αστυνομία, καθώς άρχισε να φοβάται για την «ασφάλεια του ζώου» αν και όπως είπε τον πρώτο καιρό είχε δισταγμούς καθώς δεν ήθελε «ο Hubbert να μπλέξει σε μπελάδες».

Κλείσιμο
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα γεγονός που έλαβε χώρα στις 28 Δεκεμβρίου. Εκείνη τη μέρα ο 23χρονός άντρας πήρε το σκυλάκι, πήγε στο δωμάτιό του και κλείδωσε την πόρτα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κοπέλα, άκουσε τον νεαρό άντρα να μουγκρίζει και να αναστενάζει, ενώ το κρεβάτι έβγαζε θορύβους. Η κοπέλα μη μπορώντας «να αντέξει» άλλο αυτή την κατάσταση πήγε αμέσως στην Αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα γνώριζε.

Μάλιστα στην κατάθεση της αποκάλυψε ότι αυτό συνέβαινε από τότε που ο Hubbert αγόρασε το σκυλί, δηλαδή για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ενώ έφερε στο φως και ένα άλλο περιστατικό που συνέβη κατά το παρελθόν: Μία μέρα, περνώντας έξω από το δωμάτιο του, είδε το σκυλί να είναι σε επαφή με τα γεννητικά όργανα του άντρα, και την στιγμή που εκείνος αντιλήφθηκε την παρουσία της, άρχισε να της φωνάζει, να της λέει να φύγει από το δωμάτιο και να την αποκαλεί τρελή.

Οπως φαίνεται από τις έρευνες, οι βιασμοί του ζώου κλιμακώθηκαν το 2016, με το σκυλί αρχικά 
να σφαδάζει από του πόνο κάθε φορά, αν και τους τελευταίους μήνες είχε σταματήσει να αντιδρά. Οι αρχές μετέφεραν το πιτ μπουλ σε κτηνιατρικό κέντρο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, με κάποιον μάλιστα να επισημαίνει ότι «ήταν πολύ επιθετικό». Ο κτηνίατρος που το εξέτασε, διαπίστωσε τραύματα επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της συγκατοίκου για κακοποίηση του ζώου.

Ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της συμμετοχής σε σεξουαλική επαφή με ζώο, και προφυλακίστηκε, στη συνέχεια όμως πλήρωσε την εγγύηση ύψους 15,000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης