Διάσημη πορνοστάρ καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα ταινίας

Διάσημη πορνοστάρ καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα ταινίας

Ο ιστότοπος Brazzers δήλωσε ότι οι κατηγορίες της Nikki Benz θα διερευνηθούν, παρά το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης τις αρνείται κατηγορηματικά

Διάσημη πορνοστάρ καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα ταινίας
Σοβαρότατες καταγγελίες για την σεξουαλική της κακοποίηση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας πορνό διατύπωσε με μια σειρά αναρτήσεών της στο Twitter τη Δευτέρα η Nikki Benz, διάσημη σταρ της εν λόγω βιομηχανίας.

Όπως ισχυρίζεται η 35χρονη, ο σκηνοθέτης της νέας της ταινίας Tony T. είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το «αποτρόπαιο συμβάν» το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευσή της στο στούντιο. Ειδικότερα, η Benz κατηγορεί τον Tony T. ότι είχε δώσει εν αγνοία της οδηγίες για σκληρή κακοποίησή της σε μια σκηνή και ότι, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε ζητώντας να διακοπεί το γύρισμα, εκείνος αγνόησε τελείως τις εκκλήσεις της. 




Κλείσιμο
Η ίδια υποστηρίζει ότι κινδύνευσε ακόμη και η ζωή της κατά τη διάρκεια της τραυματικής αυτής εμπειρίας, αφού ο παρτενέρ της προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και πάτησε με το πόδι του το κεφάλι της. Οι φωνές και οι διαμαρτυρίες της 35χρονης δεν στάθηκαν ικανές να πείσουν τον σκηνοθέτη να φωνάξει «cut», με αποτέλεσμα να γυρίστεί τελικά μια «σκηνή βιασμού», όπως ισχυρίζεται η Benz.

«Το bullying, ο βιασμός και η σωματική κακοποίηση δεν έχουν θέση στα γυρίσματα. Το «όχι» σημαίνει «όχι» είτε βρίσκεσαι μπροστά στην κάμερα είτε όχι»
, ανέφερε σε τιτίβισμά της η Benz, η οποία δηλώνει ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του περιστατικού.



«Στα 13 χρόνια της καριέρας μου, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξέσπασα σε λυγμούς και δεν μπορούσα να συνέλθω από το σοκ», ανέφερε η πορνοστάρ σε σχέση με το συμβάν, το οποίο ωστόσο ο σκηνοθέτης αρνείται κατηγορηματικά ότι συνέβη.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστότοπος Brazzers που συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι η εν λόγω σκηνή δεν είχε σενάριο, επομένως «πολλές από τις τεχνικές λεπτομέρειες ήταν στην διακριτική ευχέρεια του παραγωγού».

Όπως επισημαίνει ο γνωστός ιστότοπος πορνογραφικού υλικού, με τεράστιο ετήσιο τζίρο, η υπόθεση θα διερευνηθεί και εάν αποδειχτεί ότι υπήρξε όντως κακοποίηση της ηθοποιού, θα ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα, μεταξύ των οποίων και η διακοπή συνεργασίας με τον Tony T.

Δείτε βίντεο:
Διάσημη πορνοστάρ καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε στα γυρίσματα ταινίας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης