Ο Λευκός Οίκος αναγκάζει τη Μελάνια Τραμπ να αλλάξει την εμφάνισή της

Ο Λευκός Οίκος αναγκάζει τη Μελάνια Τραμπ να αλλάξει την εμφάνισή της

Η Σλοβένα καλλονή έχει προσαρμόσει το ντύσιμό της στα νέα της καθήκοντα: το βαθύ ντεκολτέ και τα προκλητικά ρούχα καταχωνιάστηκαν στη ντουλάπα της με την ίδια να επιλέγει πλέον δημιουργίες επώνυμων οίκων μόδας που αναδεικνύουν με φινέτσα και στυλ το καλλίγραμμο σώμα της

Ο Λευκός Οίκος αναγκάζει τη Μελάνια Τραμπ να αλλάξει την εμφάνισή της
Για να προσδώσει σοβαρό ύφος στο στυλ της, η Μελάνια Τραμπ, ως η νέα «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ πλέον, σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει την κουπ της Τζάκι Κένεντι και της Μισέλ Ομπάμα κόβοντας καρέ τα μαλλιά της. 

Ήδη η Σλοβένα καλλονή έχει προσαρμόσει το ντύσιμό της στα νέα της καθήκοντα: το βαθύ ντεκολτέ και τα προκλητικά ρούχα καταχωνιάστηκαν στη ντουλάπα της με την ίδια να επιλέγει πλέον για τις δημόσιες εμφανίσεις της δημιουργίες επώνυμων οίκων μόδας που αναδεικνύουν με φινέτσα και στυλ το καλλίγραμμο σώμα της. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν, η εν αναμονή «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ θα αποχωριστεί την μακριά της χαίτη για να αποκτήσει μία πιο σοβαρή κουπ. 

Σύμφωνα με τον επί πολλά χρόνια κομμωτή της, Μορντεχάι Αλβόου, τα μακριά μαλλιά της Μελάνια δεν θα κοπούν . 

Κλείσιμο
«Όλοι με ρωτούν αν η Μελάνια θα κόψει τα μαλλιά της τώρα που θα διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου στις 20 Ιανουαρίου», εξηγεί ο Αμερικανός στυλίστας μαλλιών, σε συνέντευξή του στο portal «Us Weekly». Ο ίδιος τόνισε πως, μόλις εξελέγη ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ, το θέμα της κόμμωσης της Μελάνια ήταν ένα από αυτά που τέθηκαν στο τραπέζι. 

«Όταν κάποιος σκέφτεται την "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ, το μυαλό του πάει σε κοντά μαλλιά» , υποστηρίζει ο Μορντεχάι Αλβόου και προσθέτει:

«Σκέφτηκα όμως πως, ένα καρέ δεν θα ήταν βολικό για τη Μελάνια με την ίδια να συμφωνεί μαζί μου... Οι Αμερικανοί την γνωρίζουν με μακριά μαλλιά. Κατά συνέπεια ότι, αλλαγές θα κάνει στα μαλλιά της, θα είναι μικρές». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης