Η πρόσκληση που έγινε viral: Πάρτι γενεθλίων με 1,2 εκατ. καλεσμένους!

Η πρόσκληση που έγινε viral: Πάρτι γενεθλίων με 1,2 εκατ. καλεσμένους!

«Γεια σας, πώς είστε; Σας προσκαλούμε στις 26 Δεκεμβρίου στο πάρτι γενεθλίων της κόρης μας Rubi Ibarra Garcia. Είστε όλοι καλεσμένοι», είπε ο πατέρας και έγινε χαμός

Η πρόσκληση που έγινε viral: Πάρτι γενεθλίων με 1,2 εκατ. καλεσμένους!
Που να το φανταζότανε ένας πατέρας από το Μεξικό ότι η ιδέα του για το πάρτι γενεθλίων της κόρης του θα γινόταν παγκόσμιο γεγονός. 

Ο Crescencio Ibarra είχε τη φαεινή ιδέα να απευθύνει θερμή πρόσκληση με ένα βίντεο για τα 15α γενέθλια της κόρης του μέσω Facebook. 

«Γεια σας, πώς είστε; Σας προσκαλούμε στις 26 Δεκεμβρίου στο πάρτι γενεθλίων της κόρης μας Rubi Ibarra Garcia» και συνεχίζει στο βίντεο: «Είστε όλοι καλεσμένοι».


Κλείσιμο

Το αποτέλεσμα αυτούς του ανοιχτού καλέσματος ήταν να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το πάρτι περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι. 

Ο πατέρας που δεν φανταζόταν ότι το κάλεσμά του θα είχε τέτοια ανταπόκριση είπε στο τοπικό κανάλι: «Θέλαμε να καλέσουμε κόσμο από την περιοχή μας. Αυτό είναι όλο».

Οι τοπικές αρχές και η αστυνομία ανησυχούν ότι στην περιοχή θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και για αυτό έχουν αρχίσει να παίρνουν μέτρα. Το φοβερό είναι ότι αεροπορική εταιρία κάνει έκπτωση 30% σε όποιον θέλει να πάει στο πάρτι της Rubi. Ακόμα και ο Ερυθρός Σταυρός είναι σε επιφυλακή. 


Χαμός έχει γίνει στα social media με το πάρτι γενεθλίων 


Ποιοι Queen, ποιοι Metallica; Το πάρτι της Rubi θα έχει περισσότερο κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης