Κάτοικοι της Νέας Υόρκης μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν την Μελάνια Τραμπ

Κάτοικοι της Νέας Υόρκης μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν την Μελάνια Τραμπ

Περίπου 100.000 κάτοικοι της Νέας Υόρκης υπέγραψαν αίτηση και ζητούν από τον κυβερνήτης της πόλης Andrew Cuomo και τον δήμαρχο Bill De Blasio να αρνηθούν να πληρώσουν το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ

Κάτοικοι της Νέας Υόρκης μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν την Μελάνια Τραμπ
Να ακολουθήσει τον σύζυγό της και εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο και να φύγει από τη Νέα Υόρκη, ζητούν περίπου 100.000 Αμερικανοί.

Σύμφωνα με τον Independent, κάτοικοι της Νέας Υόρκης υπέγραψαν αίτηση και ζητούν από τον κυβερνήτης της πόλης Andrew Cuomo και τον δήμαρχο Bill De Blasio να αρνηθούν να πληρώσουν το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γιο της μέχρι εκείνος να τελειώσει τη σχολική χρονιά.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κόστος για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ θα κοστίσει στους φορολογούμενους πολίτες 1.000.000 δολάρια την ημέρα.

«Οι φορολογούμενοι της Νέας Υόρκης δεν θέλουν να πληρώσουν ένα εκατ. δολάρια την ημέρα για να μείνει. Αν αυτό έχει αποφασίσει τότε κάποιος από τους Τραμπ πρέπει να τα πληρώσει. Αλλά όχι οι φορολογούμενοι της Νέας Υόρκης. Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γίνουν δρόμοι, σχολεία, μεταφορές, υποδομές υγείας, νέες θέσεις εργασίας και για άλλα που χρειάζεται η πόλη μας», αναφέρει το κείμενο διαμαρτυρίας.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης