Νέα θηριωδία στο Ιράκ: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν δημοσίως 15 άτομα στη Μοσούλη

Νέα θηριωδία στο Ιράκ: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν δημοσίως 15 άτομα στη Μοσούλη

Ανατίναξαν άλλα πέντε σπίτια που χρησιμοποιούσαν ως κρατητήρια, εξαπέλυσαν «κύμα» βομβιστών αυτοκτονίας και σκότωσαν άλλους 16 πολίτες σε εφόδους στο βόρειο και ανατολικό τομέα

Νέα θηριωδία στο Ιράκ: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν δημοσίως 15 άτομα στη Μοσούλη
Στη δημόσια εκτέλεση 15 νεαρών ανδρών προχώρησαν σε κεντρική πλατεία της Μοσούλης οι τζιχαντιστές, μετά την απώλεια τουλάχιστον του 50% των εδαφών της πόλης που κρατούσαν υπό την κατοχή τους, από το στρατό του Ιράκ.

Οι διεθνείς τρομοκράτες εισέβαλαν στα σπίτια τους και αφού τους έδεσαν τα χέρια και τους κάλυψαν τα μάτια, τους οδήγησαν σε κεντρική πλατεία, όπου τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ με μία σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 

Την Παρασκευή επίσης, ανατίναξαν πέντε σπίτια που χρησιμοποιούσαν ως κέντρα κράτησης και εξαπέλυσαν άλλες πέντε επιθέσεις με βομβιστές αυτοκτονίας στα βόρεια και στα ανατολικά της πόλης, οδηγώντας παγιδευμένα αυτοκίνητα εναντίον στόχων.

Την ίδια μέρα πραγματοποίησαν εφόδους σε γειτονιές της Μοσούλης, σκοτώνοντας συνολικά άλλους 16 πολίτες.

Η επέλαση του ιρακινού στρατού στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας συνεχίζεται. Στη μάχη αυτή συμμετέχουν πάνω από 70.000 στρατιώτες, ενώ υπάρχει υποστήριξη από την αμερικανική αεροπορία.
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης