Φωτογραφίες: Αυτές είναι οι «καυτές» κυρίες που έβαλαν... πλάτη για να βγει ο Τραμπ

Φωτογραφίες: Αυτές είναι οι «καυτές» κυρίες που έβαλαν... πλάτη για να βγει ο Τραμπ

Μια ματιά στον λογαριασμό #babesfortrump στο Instagram αποκαλύπτει πολλά για τις θηλυκές οπαδούς του νέου προέδρου των ΗΠΑ

Φωτογραφίες: Αυτές είναι οι «καυτές» κυρίες που έβαλαν... πλάτη για να βγει ο Τραμπ
Μπορεί η εκλογή του Τραμπ να «αιφνιδίασε» (για να μην πούμε... «πάγωσε») μια μεγάλη μερίδα των Αμερικανών, ωστόσο υπήρχε μια ομάδα γυναικών που ήταν σίγουρες από την πρώτη κιόλας στιγμή για την νίκη του.

Πρόκειται για τα «μωρά του Τραμπ», δηλαδή τις«καυτές» κυρίες που φρόντιζαν τους τελευταίους μήνες να προωθούν την υποψηφιότητα του εκκεντρικού μεγιστάνα, δημοσιεύοντας ημίγυμνες φωτογραφίες τους με τα σλόγκαν του Τραμπ γραμμένα στο κορμί τους ή σε κάποιο καπελάκι που είχε... ξεμείνει στο κεφάλι τους.

Μια ματιά στον λογαριασμό #babesfortrump στο Instagram αποκαλύπτει πολλά για τις θηλυκές οπαδούς του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Αρκετές από τις σέξι κυρίες ποζάρουν με όπλα, αντανακλώντας τις ιδέες του νέου πλανητάρχη περί οπλοκατοχής. Άλλες ποζάρουν με βρεγμένα λευκά μπλουζάκια με στάμπα «Team Trump» ενώ δεν λείπουν και οι τολμηρές Αμερικανίδες που θεώρησαν σκόπιμο να ξεφορτωθούν... ακόμη και τα εσώρουχα για να ακουστεί η άποψή τους.
Κλείσιμο

Μέσα σε μόλις 11 μήνες, ο λογαριασμός «Μωρά για τον Τραμπ» έχει προσελκύσει 10.600 ακόλουθους στο Instagram και 21.900 ακόλουθους στο Twitter. Αυτοί τουλάχιστον οι ψηφοφόροι μπορούν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι τα κάλλη των... πολιτικοποιημένων μωρών τους ζάλισαν τόσο που δεν ήξεραν τι έκαναν. Οι υπόλοιποι;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης