Μάιλι Σάιρους: Κλαίγοντας παρακαλεί τον Τραμπ να σεβαστεί όσους διαφωνούν μαζί του

Μάιλι Σάιρους: Κλαίγοντας παρακαλεί τον Τραμπ να σεβαστεί όσους διαφωνούν μαζί του

«Σε αποδέχομαι Ντόναλντ Τραμπ. Με πονάει που το λέω αλλά σε αποδέχομαι ακόμα και ως πρόεδρο», λέει συγκινημένη η 23χρονη τραγουδίστρια

Μάιλι Σάιρους: Κλαίγοντας παρακαλεί τον Τραμπ να σεβαστεί όσους διαφωνούν μαζί του
Το τελευταίο διάστημα, ήταν μια από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες της Δημοκρατικής υποψήφιας Χίλαρι Κλίντον. Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι η ήττα της πολιτικού την οποία θαυμάζει και εμπιστεύεται «στοίχισε» αρκετά στη Μάιλι Σάιρους, τόσο ώστε να αποφασίσει να δημοσιεύσει ένα βίντεο-μήνυμα στον νέο Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ
, στο οποίο του απευθύνεται με δάκρυα στα μάτια.

Στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, το pop είδωλο εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η Χίλαρι δεν έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ. «Είμαι πολύ λυπημένη. Σκέφτομαι πως είναι κρίμα που δεν τα κατάφερε επειδή της άξιζε. Πάλεψε πολύ σκληρά και την πιστεύω όταν λέει ότι αγαπάει αυτή τη χώρα», ανέφερε δακρυσμένη η 23χρονη τραγουδίστρια.

Κλείσιμο
Προσπαθώντας να καταπνιξει την ομολογουμένως έντονη αντιπάθεια που είχε εκδηλώσει για τον Τραμπ το περασμένο διάστημα, η Μάιλι δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σεβαστεί τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, αρκεί και αυτός να σεβαστεί όσους, όπως η ίδια, σκέφτονται διαφορετικά από εκείνον.

«Σε αποδέχομαι Ντόναλντ Τραμπ. Με πονάει που το λέω αλλά σε αποδέχομαι ακόμα και ως πρόεδρο. Είμαι εντάξει με αυτήν την σκέψη, επειδή θέλω να έχω ελπίδα. Σε παρακαλώ να φερθείς στους ανθρώπους με αγάπη, συμπόνια και σεβασμό και θα προσπαθήσω κι εγώ να κάνω το ίδιο μ' εσένα».

Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα της κοινότητας LGBTQ πρότεινε μάλιστα στον Τραμπ τη βοήθειά της, αν ποτέ θελήσει να συζητήσουν για πράγματα που δεν κατανοεί. «Αν θέλεις να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά μου είμαι πρόθυμη να σε βοηθήσω», είπε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης