Σχεδιασμένη από τον Ραλφ Λόρεν και με κόστος 4.000 δολάρια η ολόσωμη φόρμα της Μελάνια Τραμπ

Σχεδιασμένη από τον Ραλφ Λόρεν και με κόστος 4.000 δολάρια η ολόσωμη φόρμα της Μελάνια Τραμπ

Η σύζυγος του νέου προέδρου των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή για τα επινίκια με σεμνό μακιγιάζ και το γιο της Μπάρον στο πλευρό της

Σχεδιασμένη από τον Ραλφ Λόρεν και με κόστος 4.000 δολάρια η ολόσωμη φόρμα της Μελάνια Τραμπ
Με μία λευκή ολόσωμη φόρμα επέλεξε να παρουσιαστεί η «πρώτη κυρία» πλέον των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ, δίπλα στον σύζυγό της Ντόναλντ, για τα επινίκια της μεγάλης επιτυχίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ
.

Σχεδιασμένο από τον γνωστό Αμερικανό μόδιστρο, Ραλφ Λόρεν, από γνήσιο μετάξι, η ολόσωμη φόρμα κόστισε σχεδόν 4.000 δολάρια (3.990 για την ακρίβεια) και είχε γίνει παραγγελία πολύ καιρό πριν, κάτι που αποδεικνύει την αυτοπεποίθηση που διακατείχε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Κλείσιμο


Η αρκετά νεώτερη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ
, βγήκε στη σκηνή μαζί με τον γιο της Μπάρον, επιλέγοντας ένας υποτυπώδες σεμνό μακιγιάζ και γόβες στιλέτο, οι οποίες καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από το δημιούργημα του Ραλφ Λόρεν.

Η ολόσωμη φόρμα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την αρχή ως το τέλος στην Ιταλία και από εκεί «ταξίδεψε» με ειδική πτήση για τις ΗΠΑ, ώστε όλα να είναι έτοιμα και στην εντέλεια την κρίσιμη ώρα.



Από τον Ραλφ Λόρεν αγόραζε τα κοστούμια της και η Χίλαρι Κλίντον, γεγονός που κάθε άλλο παρά ως τυχαίο εκτιμήθηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ, πολλά εκ των οποίων έγραψαν ότι ήταν ένα καλά οργανωμένο πείραγμα, ένα... κερασάκι στην τούρτα για τη μεγάλη χαμένη της εκλογικής αναμέτρησης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης