ΗΠΑ: Προβάδισμα έξι μονάδων στην Κλίντον δίνει δημοσκόπηση

ΗΠΑ: Προβάδισμα έξι μονάδων στην Κλίντον δίνει δημοσκόπηση

Βάσει των ευρημάτων της έρευνας, το 50% τάσσεται υπέρ της Κλίντον ενώ το 44% υποστηρίζει τον Τραμπ, με περιθώριο λάθους ±3,6%

ΗΠΑ: Προβάδισμα έξι μονάδων στην Κλίντον δίνει δημοσκόπηση
Προβάδισμα έξι ποσοστιαίων μονάδων για την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, Χίλαρι Κλίντον, έναντι του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ, καταγράφει δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Monmouth.

Βάσει των ευρημάτων της έρευνας, το 50% τάσσεται υπέρ της Κλίντον ενώ το 44% υποστηρίζει τον Τραμπ, με περιθώριο λάθους ±3,6%.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου, που δημοσιεύτηκε την 17η Οκτωβρίου, η πρώην υπουργός Εξωτερικών προηγούνταν κατά 12% του μεγιστάνα.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος διατηρεί μια πολύ μικρή διαφορά έναντι του δισεκατομμυριούχου στις πολιτείες κλειδιά της Φλόριντας και της Βόρειας Καρολίνας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Quinnipiac.

Στη Φλόριντα, η κ. Κλίντον προηγείται με ποσοστό 46% έναντι 45% του κ. Τραμπ, εντός του περιθωρίου του στατιστικού λάθους (±3,3%).

Στη βόρεια Καρολίνα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει προβάδισμα 2% έναντι του δισεκατομμυριούχου, με 47% έναντι 45%, επίσης εντός του ορίου στατιστικού σφάλματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης