Βίντεο σοκ: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να παραπονιέστε για το σέρβις σε εστιατόρια

Βίντεο σοκ: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να παραπονιέστε για το σέρβις σε εστιατόρια

Ο σερβιτόρος περιέλουσε μια πελάτισσα με βραστό νερό και άρχισε να τη χτυπά με λύσσα επειδή παραπονέθηκε για τη σούπα

Βίντεο σοκ:  Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να παραπονιέστε για το σέρβις σε εστιατόρια
Τη σοκαριστική επίθεση ενός σερβιτόρου, που την περιέλουσε με μια μεγάλη λεκάνη βραστού νερού και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε άγρια, δέχτηκε η πελάτισσα ενός εστιατορίου στην Κίνα, μόνο και μόνο επειδή «τόλμησε» να παραπονεθεί για τη σούπα της.

Την απίστευτα βίαιη σκηνή κατέγραψε μάλιστα η κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, με το βίντεο να κάνει ξανά σήμερα τον γύρο του διαδικτύου λόγω της πρόσφατης δικαίωσης της άτυχης γυναίκας στο δικαστήριο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς στο Γουενζού της ανατολικής Κίνας, όταν ο 17χρονος σερβιτόρος ενός εστιατορίου αντέδρασε με απίστευτη οργή όταν μια πελάτισσα (γνωστή μόνο με το επώνυμό της, Λιν) του ζήτησε να ξαναγεμίσει το μπολ με σούπα στο τραπέζι όπου γευμάτιζε με τη μητέρα της, τον μόλις 7 μηνών γιο της και άλλους συγγενείς. Εκείνος αρνήθηκε να το κάνει και όταν εκείνη επέμεινε, ακολούθησε λογομαχία.

Κλείσιμο

 

Παρότι το επεισόδιο έδειχνε να έχει τελειώσει με την αποχώρηση του νεαρού, αυτό δυστυχώς δεν ήταν αλήθεια. Ο 17χρονος επέστρεψε κρατώντας μια λεκάνη με ζεματιστό νερό, με το οποίο περιέλουσε την πελάτισσα προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισε να την γρονθοκοπεί και να την κλωτσά με λύσσα ενώ εκείνη ήταν πεσμένη στο πάτωμα.

Παρόλο που ο νεαρός συνελήφθη άμεσα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 μηνών, η τραυματισμένη ψυχικά και σωματικά γυναίκα αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα στην υγεία της από το περιστατικό. Αναγνωρίζοντας αυτό το γεγονός, ένα τοπικό δικαστήριο της επιδίκασε αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ, την οποία θα  υποχρεωθεί να πληρώσει το εστιατόριο που προσέλαβε τον ψυχικά ασταθή νεαρό.

Το θύμα μετά την επίθεση







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης