Σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο: «Δεν ήξερα τίποτα, είμαι κι εγώ μητέρα...»

Σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο: «Δεν ήξερα τίποτα, είμαι κι εγώ μητέρα...»

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω αυτό που έκανε. Λυπάμαι πάρα πολύ… Πλήγωσε πολλούς ανθρώπους. Πώς μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο κάποιος;» δήλωσε η Νουρ Σαλμάν

Σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο: «Δεν ήξερα τίποτα, είμαι κι εγώ μητέρα...»
Την πρώτη της συνέντευξη μετά το μακελειό του περασμένου Ιουνίου σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο των ΗΠΑ, όπου 49 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του συζύγου της, έδωσε η 30χρονη Νουρ Σαλμάν, γυναίκα του Ομάρ Ματίν.

«Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι άνθρωπος. Ότι είμαι μητέρα…». Με αυτά τα λόγια θέλησε να ξεκινήσει τη συνέντευξη στους New York Times και να στείλει το μήνυμα της στους Αμερικανούς. «Δεν ήξερα τίποτα. Δεν μπορώ να συγχωρέσω αυτό που έκανε. Λυπάμαι πάρα πολύ… Πλήγωσε πολλούς ανθρώπους. Πώς μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο κάποιος;» δήλωσε η Σαλμάν. 

Η 30χρονη θυμάται ότι λίγο πριν το μακελειό η ζωή είχε αρχίσει να της «χαμογελά»… Ο Ματίν είχε καταφέρει να μπει σε πρόγραμμα αστυνομικής εκπαίδευσης και της είχε δωρίσει κοσμήματα για να το γιορτάσει. Της έδωσε την άδεια να πάει να επισκεφτεί την οικογένειά της στην Καλιφόρνια και της έδωσε και μερικά χρήματα για το ταξίδι, ενώ σταμάτησε και να την κακοποιεί.
 
Έτσι, όταν ο Ματίν της είπε εκείνο το απόγευμα ότι θα βγει με κάποιο φίλο και δεν θα φάει με την οικογένεια εκείνη του ζήτησε να μην φύγει. Εκείνος επέμεινε, την φίλησε, αγκάλιασε το τρίχρονο γιο τους και έκλεισε την πόρτα πίσω του. Αντί του οικογενειακού δείπνου που ονειρευόταν η Σαλμάν, ο Ματίν οδήγησε δύο ώρες μέχρι το Ορλάντο και δολοφόνησε 49 ανθρώπους. 

Είναι συντετριμμένη από το έγκλημα του συζύγου της και φοβάται ακόμη και να ανοίξει την τηλεόραση μήπως και ακούσει το όνομά της.  Ορισμένες ημέρες δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και έχει παραμελήσει την ανατροφή του παιδιού της. Έχει μετακομίσει τρεις φορές από την ημέρα του μακελειού και ζήτησε από την αμερικανική εφημερίδα να μην αποκαλύψει πού κατοικεί αυτή την περίοδο. 
Κλείσιμο

Όπως αποκάλυψε, γνώρισε τον Ματίν το 2011 μέσω διαδικτύου και τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Παρότι εκείνος ήταν θρησκευόμενος ενώ εκείνη όχι, θεώρησε ότι αυτό δεν θα επηρέαζε την σχέση τους. «Νόμιζα ότι ήταν τέλειος», θυμάται η Σαλμάν. 

Όμως έξι μήνες μετά από το γάμο τους η συμπεριφορά του Ματίν άρχισε να αλλάζει. Άρχισε να την χτυπάει και να την κακοποιεί λεκτικά. Την φώναζε «σαρ» (πόρνη στα Αραβικά).

Οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν ακόμη αποφασίσει εάν θα συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο και η Σαλμάν, καθώς οι πληροφορίες ότι γνώριζε το σχέδιο του συζύγου της δεν έχουν διασταυρωθεί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης