Ισχυρή έκρηξη σε τάνκερ στο Πακιστάν - Τουλάχιστον 10 νεκροί και 200 εγκλωβισμένοι

Ισχυρή έκρηξη σε τάνκερ στο Πακιστάν - Τουλάχιστον 10 νεκροί και 200 εγκλωβισμένοι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκαν οκτώ εκρήξεις στο εσωτερικό του πετρελαιοφόρου, την ώρα που οι εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες συγκόλλησης

Ισχυρή έκρηξη σε τάνκερ στο Πακιστάν - Τουλάχιστον 10 νεκροί και 200 εγκλωβισμένοι
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε τάνκερ στο Πακιστάν, στο τρίτο μεγαλύτερο διαλυτήριο πλοίων του κόσμου «Gadani» με τουλάχιστον δέκα νεκρούς και 200 εγκλωβισμένους εργάτες.



Κλείσιμο



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκαν οκτώ εκρήξεις στο εσωτερικό του πετρελαιοφόρου, την ώρα που οι εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες συγκόλλησης και εκφράζονται φόβοι για εκδήλωση πυρκαγιάς, σε περίπτωση που οι εκρήξεις αυξηθούν. 

Ομάδες διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Όπως μεταδίδει ο ξένος Τύπος, πολλοί εργάτες σώθηκαν από το περιστατικό, λόγω του ειδικού εξοπλισμού, όπως προστατευτικά καπέλα, δερμάτινα χοντρά γάντια  και εδικά προστατευτικά παπούτσια.

Στο διαλυτήριο πλοίων που ακολουθεί μετά τα  Alang, Mumbai, εργάζονται 15.000 άνθρωποι. 

«Πάνω από 200 εργαζόμενοι βρίσκονται παγιδευμένοι στις εγκαταστάσεις που έχουν τυλιχθεί στις φλόγες» δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων Νασιρ Μανσούρ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Tribune».










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης