ΗΠΑ: Εγκατέλειψε την οικογένεια του και 23 χρόνια μετά βρέθηκε ζωντανός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία

ΗΠΑ: Εγκατέλειψε την οικογένεια του και 23 χρόνια μετά βρέθηκε ζωντανός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία

Ο Richard εξαφανίσθηκε από το σπίτι του τον Φεβρουάριο του 1993 και έπειτα από 23 χρόνια ανακαλύφθηκε πως είχε κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του μετακομίζοντας στη Φλόριντα και δημιουργώντας μια νέα οικογένεια υιοθετώντας το όνομα ενός νεκρού ψαρά

ΗΠΑ: Εγκατέλειψε την οικογένεια του και 23 χρόνια μετά βρέθηκε ζωντανός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία
Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα 23χρόνια μετά την εξαφάνιση του 63χρονου σήμερα Richard Hoagland.

Ο Richard εξαφανίσθηκε από το σπίτι του στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, τον Φεβρουάριο του 1993 αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του Linda και τους δύο γιους του, Matthew και Douglas.

Η οικογένειά του περίμενε για χρόνια νέα από τον Richard μέχρι που εγκατέλειψαν κάθε ελπίδα πως θα τον δούνε και πάλι ζωντανό, δηλώνοντάς τον μάλιστα το 2003 ως νεκρό.

Ωστόσο, 23 χρόνια μετά και συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούλιο η Linda έμεινε άναυδη όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία η οποία της ανακοίνωσε πως ο άνδρας της όχι μόνο βρέθηκε και είναι ζωντανός αλλά κατηγορείται για πλαστοπροσωπία.

Στην πραγματικότητα, όταν ο Richard εγκατέλειψε την οικογένειά του αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του μετακομίζοντας στη Φλόριντα και δημιουργώντας μια νέα οικογένεια.
Κλείσιμο

Μάλιστα, για να μην τον βρει κανείς, υιοθέτησε το όνομα Terry Jude Symansky, ενός ψαρά ο οποίος έχασε τη ζωή του το 1991 σε ένα ατύχημα. 

Ο πραγματικός Terry Jude Symansky


Ο Richard ξαναπαντρεύτηκε και δημιούργησε νέα οικογένεια, ζώντας μια ήσυχη ζωή στην πόλη Zephyrhills, όπου απέκτησε άδεια πιλότου.

Το ψέμα του  Richard άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η οικογένεια του πραγματικού Terry Symansky άρχισε να ερευνά το οικογενειακό δέντρο τους στο ancestry.com

Ένας ανιψιός του εκλιπόντος ψαρά συγκλονίστηκε όταν διαπίστωσε πως ο θείος του είχε παντρευτεί το 1995 - τέσσερα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό του.

Ο Richard Hoagland με την πρώτη του σύζυγο και τους δύο γιους του



Η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία οι οποίοι και συνέλαβαν τον Hoagland, ο οποίος βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με μια σειρά από κατηγορίες για απάτη.

Όσο για τη νέα του σύζυγο έμεινε επίσης άναυδη όταν η αστυνομία την ενημέρωσε για τις κατηγορίες κατά του συζύγου της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης