Άστεγη φρουρεί το αστέρι του Τραμπ στην Λεωφόρο της Δόξας μετά τον βανδαλισμό

Άστεγη φρουρεί το αστέρι του Τραμπ στην Λεωφόρο της Δόξας μετά τον βανδαλισμό

Το αστέρι έχει επισκευαστεί και φρουρείται από την άστεγη γυναίκα, αγνώστων στοιχείων που κρατά χαρτόνια στα οποία αναγράφονται ενθαρρυντικά σχόλια για τον Ντόναλντ Τράμπ

Άστεγη φρουρεί το αστέρι του Τραμπ στην Λεωφόρο της Δόξας μετά τον βανδαλισμό
Άγρυπνος φρουρός του αστεριού του Ντόναλντ Τραμπ  στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ έχει γίνει μία άστεγη γυναίκα, μετά την καταστροφή που υπέστη πριν από λίγες ημέρες από τον εκατομμυριούχο ακτιβιστή Τζέιμς Οτις.

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές, κατέστρεψε το αστέρι με βαριοπούλα, διότι όπως είπε ήθελε να πουλήσει τα κομμάτια του σε δημοπρασία και μοιράσει τα έσοδα σε 11 γυναίκες που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για σεξουαλική παρενόχληση.

Πλέον το αστέρι έχει επισκευαστεί και φρουρείται από την άστεγη γυναίκα, αγνώστων στοιχείων. Μάλιστα, η γυναίκα κρατά χαρτόνια στα οποία αναγράφονται διάφορα ενθαρρυντικά σχόλια για τον Ντόναλντ Τράμπ σε μια προσπάθεια να πείσει τους περαστικούς να ψηφίσουν τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στις αμερικανικές εκλογές.

Κλείσιμο


Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος κατέστρεψε το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έχει συμβεί αρκετές φορές αλλά αυτή την φορά προκλήθηκε η μεγαλύτερη ζημιά. Ωστόσο, έχει καταστεί σαφές ότι το αστέρι θα παραμείνει  στη Λεωφόρο της Δόξας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης