Αναζητά χρηματοδότες για να μηνύσει τους γονείς της μικρής Μαντλίν

Αναζητά χρηματοδότες για να μηνύσει τους γονείς της μικρής Μαντλίν

Χρήστης στο facebook αναζητά χρηματοδότες για να κινηθεί εναντίον των γονιών της μικρής Μαντλίν - Οι υποστηρικτές της σελίδας έχουν καταθέσει ήδη περίπου 20.000 λίρες - Οι αρχές θεωρούν πως η ιστοσελίδα είναι ψεύτικη

Αναζητά χρηματοδότες για να μηνύσει τους γονείς της μικρής Μαντλίν
Στην αναζήτηση ενός προσώπου με το όνομα  Adam Cruz ο οποίος μέσω της σελίδας στο Facebook «GoFundMe» υποστηρίζει πως μαζεύει χρήματα για να κινηθεί εναντίον των γονιών της μικρής Μαντλίν η οποία εξαφανίστηκε όταν ήταν 3 χρονών το 2007 στην Πορτογαλία βρίσκονται οι αρχές.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης της ιστοσελίδας αναφέρει πως επιθυμεί να συγκεντρώσει χρήματα ύψους 1,5 εκατ. λιρών ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον της Κέιτ και του Τζέρι ΜακΚαν θεωρώντας πως εκείνοι είναι υπεύθυνοι για το θάνατο της μικρής Μαντλίν.

Οι υποστηρικτές της θεωρίας αυτής έχουν ήδη καταθέσει σχεδόν 20.000 λίρες, αφού μόνο σήμερα το πρωί κατατέθηκε μια γενναιόδωρη προσφορά ύψους 10.000 λιρών.

Κλείσιμο
Ωστόσο, η εφημερίδα Daily Star αναφέρει ότι η αστυνομία θεωρεί πως η ιστοσελίδα είναι ψεύτικη ενώ υπάρχουν και αρκετοί χρήστες του διαδικτύου που θεωρούν πως όλο αυτό είναι απλά μια απάτη.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν



Στην σελίδα ο Adam Cruz γράφει χαρακτηριστικά: «Μαζεύω χρήματα για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον των γονιών της Μαντλίν ΜακΚαν. Ας αποδώσουμε την δικαιοσύνη που της αξίζει».

Όμως η σελίδα αυτή έχει ήδη διαγραφεί από την ιστοσελίδα GoFundMe.



Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι γονείς της Μαντλίν είχαν μια τελευταία ελπίδα στο να βρεθεί η κόρη τους αφότου έλαβαν από την βρετανική κυβέρνηση 100.000 λίρες ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες. 

Ωστόσο, στις αρχές του Αυγούστου οι βρετανικές αρχές αποφάσισαν να θέσουν τέλος στις έρευνες για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, μιας και η επιχείρηση για τον εντοπισμό της κόστισαν στους Βρετανούς φορολογούμενους 12 εκατ. λίρες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης