Οι χρυσοί κανόνες του πρώτου ραντεβού σύμφωνα με την προξενήτρα των εκατομμυριούχων

Οι χρυσοί κανόνες του πρώτου ραντεβού σύμφωνα με την προξενήτρα των εκατομμυριούχων

Η Αυστραλέζα προξενήτρα Louanne Ward μπορεί να λάβει ακόμα και το χρηματικό ποσό των 9.400 λιρών για τις υπηρεσίες της που δεν είναι άλλες από το να βοηθά τους πλούσιους να βρουν την αγάπη.

Οι χρυσοί κανόνες του πρώτου ραντεβού σύμφωνα με την προξενήτρα των εκατομμυριούχων
Στα πρώτα ραντεβού το άγχος είναι λίγο πολύ σίγουρο. Δεκάδες ερωτήσεις περνάνε από το μυαλό, τί θα βάλω, τι θα πω, πώς θα συμπεριφερθώ. 

Για την Αυστραλέζα προξενήτρα των εκατομμυριούχων όμως Louanne Ward τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα απ' ότι τα έχουμε στο μυαλό μας φτάνει να ακολουθήσουμε τους «χρυσούς κανόνες» που προτείνει η ίδια για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού.

Η ίδια, μπορεί να λάβει ακόμα και το χρηματικό ποσό των 9.400 λιρών για τις υπηρεσίες της που δεν είναι άλλες από το να βοηθά τους πλούσιους να βρουν την αγάπη. 


Κλείσιμο

Η πρώτη συμβουλή που δίνει η Louanne Ward για το πρώτο ραντεβού είναι να βρεθεί το σωστό μέρος. 

«Η τοποθεσία είναι το κλειδί. Δεν πάμε σε παμπ και σε καφετέριες» υποστηρίζει η ίδια.

«Εάν υπάρξει και δεύτερο ραντεβού αφότου πάτε στο πρώτο σε καφετέρια, τότε θα είστε ο ένας στο ένα εκατομμύριο. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο συνήθως». 

«Έχω μια αυστηρή πολιτική, όχι σε ραντεβού για καφέ εκτός και αν πιο πριν έχετε περπατήσει κατά μήκος της παραλίας. Θα πρέπει να δώσετε χρόνο για να συνδεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει» υποστηρίζει η Louanne Ward.

Η ίδια προτείνει για πρώτο ραντεβού ένα μέρος το οποίο θα μπορούσε από μόνο του να είναι αντικείμενο συζήτησης. Για παράδειγμα, προτείνει ένα κοκτέιλ μπαρ όπου θα μπορούσε  να ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με τα κοκτέιλ και τι προτιμάει ο καθένας.



Αν πάλι θελήσει κάποιος το πρώτο ραντεβού να είναι σε κάποιο εστιατόριο, τότε η Louanne συμβουλεύει να καθίσει ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτός είναι ένας πονηρός τρόπος όπως εξηγεί για να καταλάβει ο ένας την γλώσσα του σώματος.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει να δείξετε και το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που έχετε βγει. 

Σύμφωνα με Louanne, στις γυναίκες αρέσει να τους δείχνουν ότι οι άνδρες προσπαθούν για να τις κατακτήσουν. 

Όσον αφορά για το κατάλληλο ντύσιμο στο πρώτο ραντεβού, η ίδια λέει:

«Αν κάνετε λάθος δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στις συνεντεύξεις για δουλειά». 

«Μερικοί άνθρωποι λένε «θα πρέπει να με αποδεχτεί  για αυτό που είμαι» όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο».

«Ένας άνδρας δεν πρέπει να σας δεχθεί με τις Ugg μπότες  και το τζιν παντελόνι αν επιλέξετε να φορέσετε κάτι τέτοιο. Οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται σαν κυρίες. Αν πάτε με τζιν και t-shirt τότε επιλέξτε ένα ζευγάρι γόβες. Αλλάζουν ολόκληρη την εμφάνιση» ισχυρίζεται η Louanne Ward.

Και αν πιστεύετε ότι το άρωμά σας δεν είναι σημαντικό, κάνετε λάθος. Νέα έρευνα έχει δείξει ότι οι γυναίκες προτιμούν πραγματικά τους άνδρες που μυρίζουν ωραία, επισημαίνει η Louanne.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης