Κάννες: Βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του Grand Hotel που είχε απαχθεί

Κάννες: Βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του Grand Hotel που είχε απαχθεί

Η 76χρονη Ζακλίν Βεϊράκ απήχθη την περασμένη Δευτέρα από το αυτοκίνητό της μέρα μεσημέρι κοντά στο σπίτι της στη Νίκαια, ωστόσο, αφέθηκε σήμερα Τετάρτη ελεύθερη 

Κάννες: Βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του Grand Hotel που είχε απαχθεί
Μυστήριο που αναζητά άμεσα λύση αποτελεί η υπόθεση της απαγωγής της ιδιοκτήτριας του περίφημου Grand Hotel των Καννών, τη Δευτέρα στη γαλλική Ριβιέρα. 

Η 76χρονη Ζακλίν Βεϊράκ απήχθη την περασμένη Δευτέρα από το αυτοκίνητό της μέρα μεσημέρι κοντά στο σπίτι της στη Νίκαια, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Jean-Michel Pretre. Ωστόσο, αφέθηκε σήμερα Τετάρτη ελεύθερη και είναι σώα όπως δήλωσε ο Κριστιάν Εστροζί πρόεδρος της περιφέρειας της Νίκαιας. 

Κλείσιμο


Την πληροφορία της απελευθέρωσης επιβεβαίωσε και η Σοφί Ζονκέτ, δικηγόρος της οικογένειας Βεϊράκ. 

Συγκεκριμένα, οι απαγωγείς ανάγκασαν την 76χρονη γυναίκα να κατέβει από το αυτοκίνητό της και να μπει σε ένα μαύρο τζιπάκι μέσα στην μέση του δρόμου και όλα ατυτά μπροστά στα μάτια των περαστικών. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, ωστόσο, παρά την απελευθέρωσή της παραμένουν στο σκοτάδι πολλές πτυχές της υπόθεσης απαγωγής, όπως τι σκοπούς είχαν οι απαγωγείς και εάν καταβλήθηκαν τελικά λύτρα.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η  Ζακλίν Βεϊράκ γίνεται στόχος απαγωγέων. Το 2013 είχαν προσπαθήσει και πάλι να την απαγάγουν μπροστά στο γκαράζ του σπιτιού της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης