Ο Μπιλ Γκέιτς εξομολογείται πως δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του

Ο Μπιλ Γκέιτς εξομολογείται πως δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς όπως έχει δηλώσει θα αφήσει όλη του την περιουσία σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Ο Μπιλ Γκέιτς εξομολογείται πως δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του
Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς είναι αποφασισμένος όταν πεθάνει να μην αφήσει  την περιουσία του που αγγίζει τα 78 δισεκατομμύρια ευρώ στα παιδιά του. 

Αντίθετα, έχει δηλώσει πως θα αφήσει όλη του την περιουσία σε φιλανθρωπικά ιδρύματα προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη κάτι για το οποίο  τα τρία του παιδιά είναι «υπερήφανα» όπως δήλωσε ο ίδιος.

Κλείσιμο


Ο Γκέιτς επισήμανε πως αντί να τους δώσει δισεκατομμύρια θα τους δώσει τόσα χρήματα ώστε να έχουν την «κατάλληλη εκπαίδευση» και να ξεκινήσουν τη δική τους σταδιοδρομία.

«Τα παιδιά θα λάβουν κάποια χρήματα, δεν θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα. Θα προσπαθήσουν και θα τα καταφέρουν, δημιουργώντας τη δική τους καριέρα» ανέφερε σε συνέντευξη του ο Μπιλ Γκέιτς προσθέτοντας ότι «θέλω τα παιδιά μου να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία». 

«Δεν είμαι υπέρ στο να έχουν τα παιδιά μου πολλά χρήματα στα χέρια τους. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στο να ακολουθήσουν τα παιδιά μου τη δική τους πορεία» πρόσθεσε.



Η μεγαλύτερη κόρη του Γκέιτς είναι η Jennifer, ηλικίας 20 ετών, ακολουθεί ο Rory 17 ετών και η μικρότερη είναι η Phoebe 14 ετών. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης