Στο Κάιρο ουρλιάζουν... στο στρες σε ειδικό δωμάτιο!

Στο Κάιρο ουρλιάζουν... στο στρες σε ειδικό δωμάτιο!

Το «δωμάτιο των ουρλιαχτών» βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο «The World' s Door» (Πόρτα του Κόσμου) το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες του που είναι στην «πρίζα» να χαλαρώσουν - Διαβάστε εμπειρίες 

Στο Κάιρο ουρλιάζουν... στο στρες σε ειδικό δωμάτιο!
Στο Κάιρο της Αιγύπτου όσοι έχουν στρες - κυρίως οι νέοι- μπορούν να το... βγάλουν από πάνω τους, ουρλιάζοντας. Όχι όμως στο δρόμο αλλά μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο, το οποίο έχει δημιουργήσει έναν χώρο ειδικά για αυτό το λόγο.
   
 
Σύμφωνα με το Reuters το οποίο έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το επίμαχο βίντεο με το «δωμάτιο των ουρλιαχτών», οι επισκέπτες εισέρχονται στο χώρο αυτό όπου επικρατεί μαύρο σκοτάδι. Εκεί λοιπόν μπορούν να ουρλιάζουν αποβάλλοντας το άγχος και το στρες της καθημερινότητάς τους. 
   
Το «δωμάτιο των ουρλιαχτών» βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο «The World' s Door» (Πόρτα του Κόσμου) το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες του που είναι στην «πρίζα» να χαλαρώσουν. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου, Αμπντέλ Ραχμάν Σάαντ, κάθε επισκέπτης έχει στην διάθεσή του δέκα λεπτά μέσα στο δωμάτιο των ουρλιαχτών, χωρίς χρέωση. 
Κλείσιμο
 
Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι το πρώτο δωμάτιο τέτοιου είδους στη Μέση Ανατολή.
 
Ένας από τους τακτικούς επισκέπτες του βιβλιοπωλείου αφηγείται την εμπειρία του:
 
«Μπήκα μέσα πολύ αγχωμένος και βγήκα πολύ πιο χαλαρός», δηλώνει ο Μαχάμεντ ελ Ντεμπάμπ και προσθέτει : «Το καλύτερο είναι μετά τις κραυγές που έβγαλα, βρήκα λύση στο πρόβλημα που είχα».
   
«Όταν μπεις στο δωμάτιο αυτό, είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλο κόσμο, χωρίς το τηλέφωνό σου και χωρίς τίποτε άλλο που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σου», υποστηρίζει ένας άλλος πελάτης, ο Αχμέντ Σαράφ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης